Waterdichte jagersbroek Renfort 520 bruin

€6500

Voor elke jachtvorm in het bos, bij regenweer.

Deze stevige, ademende, comfortabele en waterdichte broek is perfect voor de jacht in het bos, ze beschermt je tegen de begroeiing en regen en wind en beweegt goed met je mee.

Vraag & Antwoord
Kleur: Schorsbruin
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen onkruid

In sterk polyamide en verstevigd onderaan de pijpen.

Waterdichtheid

Waterdichte broek die 2 uur lang beschermt tegen de regen.

Ademend vermogen

Het membraan en de constructie bevorderen de afvoer van de transpiratie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige kleding: dat heeft iemand die in het bos jaagt beslist nodig

De jagers, honden en omgeving verschillen van biotoop tot biotoop, maar alle jagers op houtsnip hebben één ding gemeen: hun kleding moet bestand zijn tegen dichte doornige struiken en verstrengelde takken waar het vaak heel lastig is om je een weg door te banen. Daarom is deze broek bijzonder goed bestand tegen braamstruiken, doornen en andere agressieve planten.

Een broek ontwikkeld door en voor jagers die door lastige, dichte begroeiing lopen

Dankzij feedback van onze klanten over de waterdichte broek Renfort 500, hebben we beslist om voor dit model 520 vrijwel het hele been (en niet alleen de knie) te verstevigen met een extra laag van ons allersterkste materiaal. Zo zijn je benen van enkel tot bovendij beschermd tegen prikkende en stekende planten. Als we zeggen dat we luisteren naar onze klanten, doen we dat ook echt!

Ja deze broek is waterdicht, en we leggen ook uit waarom

Met een waterdichtheid van 2000 mm is deze broek voor de jacht in het bos uiterst waterdicht. Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. De broek, zakken en naden werden gedurende 2 uur met 60 liter water getest op waterdichtheid. Dat betekent dat de drager droog blijft bij een bui van 12 cm regen in 2 uur tijd.

Een ademende broek om de warmte af te voeren

De snip verdedigt zichzelf immers goed, net als heel wat ander wild dat je kan tegenkomen als je door het bos loopt. Om deze mythische vogel te pakken te krijgen, moet je vaak urenlang lopen, tientallen kilometers ver, dat is behoorlijk intensief. Het is dus niet te vermijden dat je transpireert! Daarom is het uiterst belangrijk om ademende kleding te dragen waarin je het niet te warm krijgt. Het membraan en de montage van deze broek voeren dus de transpiratie goed af.

Puntjes die we hebben verbeterd aan dit product

Deze broek heeft ook op de achterkant verstevigingen (zitvlak en kuiten), een elastische tailleband voor meer comfort, twee steekzakken opzij en twee ritszakken op de dijen. Die laatste zakken zijn voorzien van een klep. Samen met de waterdichte jas Renfort 500 en onze nieuwe laarzen 900 heb je een prima outfit om te jagen, zelfs als het regent en ook in moeilijke omgevingen.

Gewicht

Maat S: 510 g
Maat M: 530 g
Maat L: 560 g
Maat XL: 585 g
Maat 2XL: 600 g
Maat 3XL: 630 g

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Inzetstuk 100% Polyamide Hoofdvoering 100% Polyester Voering 100% Polyamide Zak 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Waterdichte jagersbroek Renfort 520 bruin
Waterdichte jagersbroek Renfort 520 bruin
Waterdichte jagersbroek Renfort 520 bruin

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord