Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin

€12000

Voor elke jachtvorm in het bos, bij regenweer.

Deze stevige en waterdichte jas is high visibility-kleding goedgekeurd als PBM (persoonlijk beschermingsmiddel). De snippenjager is steeds goed te zien, in elke omgeving.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Koffie

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

High visibility-kleding gecertificeerd als persoonlijk beschermingsmiddel.

Bestand tegen onkruid

Het materiaal en de assemblage verhogen de scheur- en slijtvastheid.

Waterdichtheid

Stof met membraan, afgedichte naden: beschermt 3 uur lang tegen de regen.

zakken

4 zakken onderaan, 1 weitas en 1 binnenzak met rits aan de linkerkant.

Ademend vermogen

Membraan en mechanische verluchtingen om de transpiratie af te voeren.

Gebruiksgemak

Plaats voor de clip van de africhthalsband.

AFBEELDINGEN

Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin
Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin
Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin
Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin
Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin
Waterdichte jagersjas Renfort 520 fluo/bruin

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige kleding: een noodzaak voor wie in het bos jaagt

De jagers, honden en omgeving verschillen van biotoop tot biotoop, maar alle jagers op houtsnip hebben één ding gemeen: hun kleding moet bestand zijn tegen dichte, doornige struiken en verstrengelde takken waardoor je je vaak moeilijk een weg kunt banen. Daarom is deze jas bijzonder goed bestand tegen braamstruiken, doornen en andere agressieve planten. Hij is voorzien van verstevigingen.

Een jagersjas goedgekeurd als PBM voor meer veiligheid tijdens de jacht

High visibility-kleding voldoet aan de Europese norm die de kenmerken vastlegt van kleding om de aanwezigheid van de drager (in dit geval de jager) visueel te signaleren zodat hij goed zichtbaar is in elke situatie. Deze jas verhoogt dus de veiligheid van de drager omdat hij beter zichtbaar is in diverse omgevingen en diverse soorten begroeiing, vooral in dichte bossen. Let op: dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik

LAAT JE NIET TEGENHOUDEN DOOR REGEN EN DRUPPENDE TAKKEN: DE JAS RENFORT 520 IS WATERDICHT

Met een waterdichtheid van 5.000 mm is de jas Renfort 520 uiterst waterdicht. Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. De stof van onze jas is dus bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 5.000 mm water (dat komt ongeveer overeen met een felle regenbui). Dit kledingstuk werd goedgekeurd na een douchetest van 100 liter water/m²/u gedurende 3 uur.

Een jas die ook waterafstotend is. Wat houdt dat in?

In deze jas heb je geen last meer van regen en doornatte bossen, bovendien is de jas ook waterafstotend. Waterafstotend vermogen is het vermogen om waterdruppels over het oppervlak te laten glijden. De stof neemt geen water op en het kledingstuk blijft licht, ademend en warm. Hadden we al vermeld dat de naden en ritsen waterdicht zijn?

Een functioneel en praktisch kledingstuk met goed toegankelijke zakken

Bedek dit product niet met andere artikelen (zoals een rugzak) zodat je goed zichtbaar blijft. Leef altijd de toepasselijke veiligheidsregels voor de jacht na, ook wanneer je deze jas draagt. In deze jas met fluo-oranje inzetstukken kan je heel wat kwijt: onderaan heeft hij twee grote 3-in-1 klepzakken met drukknopen, en binnenin links zit nog een binnenzak.

De pluspunten van deze jas

In de 3-in-1 zakken onderaan vind je een ritszak (voor sleutels, documenten of vergunning) en ook een patroonhouder voor 5 patronen (in totaal kan je dus 10 patronen opbergen in deze jas). Onze ontwikkelaars hebben er ook aan gedacht de jas te voorzien van 2 mogelijkheden om de afstandsbediening van de halsband van je hond vast te maken. De capuchon is op te bergen in de kraag, en de jas heeft ook een grote weitas voor je buit (die zak kan volledig open om hem makkelijker schoon te maken).

Meer informatie over het ademend vermogen

Deze technische jas is in de eerste plaats bedoeld voor snippenjagers, maar ook prima geschikt voor iedereen die op klein wild jaagt op moeilijk toegankelijke plaatsen. De verluchtingsritsen opzij staan overigens garant voor een optimale verluchting. Tot slot zorgt de binnenkant in netstof voor een goede afvoer van de transpiratie: bijzonder nuttig wanneer je kilometers aflegt achter je honden die naar wild speuren.

Gewicht

Maat S: 980 g
Maat M: 1,050 kg
Maat L: 1,070 kg
Maat XL: 1,165 kg
Maat 2XL: 1,180 kg
Maat 3XL: 1,230 kg

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats: overmatige blootstelling aan daglicht kan de fluorescerende eigenschappen aantasten. Verwijderd houden van vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik.

TESTS

Artikel dat voldoet aan de eisen van de norm NF S74-567:2014

Goedgekeurd door

Een erkende Europese instelling: IFTH-nr. 0072.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten