Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Waterdichte wandelbroek voor kinderen MH100 marineblauw 2-6 jaar

€1000

Onze productontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen deze waterdichte wandelbroek om je kind te beschermen tegen regen en wind in de bergen of buiten.

Vergeet niet deze overbroek onderin je rugzak te stoppen wanneer je gaat wandelen. Samen met je regenjack vormt het een volledig pak tegen de regen. Compact, waterdicht en ademend basisstuk. 

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Waterdichte coating 2 uur (2.000 Schmerber), alle naden zijn waterdicht gemaakt.

Ademend vermogen

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

Elastische taille, om gemakkelijk aan te trekken over een broek.

Levensduur

Levensduur

2 jaar garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2.000 Schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademend is, wordt de waterdampdoorgangsweerstand (RET) berekend (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die RET, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET<9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.

Waterafstotend vermogen van de stof

Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet je regelmatig herhalen tijdens de hele levenscyclus van het kledingstuk (we raden aan dat om de 3 wasbeurten te doen). Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.

Technische details

Elastische taille.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Onze milieuaanpak

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het internationaal ontwikkelingscentrum van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun plaats en technologische tools hebben:
Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen.
Onze producten worden door onze ingenieur Sarah en een kinderpanel getest van de ontwikkelingsfase tot ze in de winkel liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord