Waterdichte wandeljas voor heren SH500 X-Warm Charcoal

€70.00 −42%
€4000

Onze ingenieurs ontwikkelden deze jas voor wie regelmatig wandelt bij koud weer. Hij presteert perfect in alle sneeuwcondities, dankzij de waterdichtheid.

Een warme en waterdichte jas in een kort en aansluitend model. Beschermt uitstekend tegen slecht weer, dankzij de volledig waterdichte naden. Comfortabel tot -10°C.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Carbongrijs

Maat:

maatwijzer
SOLDEN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Wattering van 150 g/m² op de romp. Warme voering in de zakken.

Waterdichtheid

Waterdicht membraan (5000 mm Schmerber). Alle naden zijn afgedicht.

Bescherming tegen weersomstandigheden

Verstelbare capuchon. Onderaan en aan de polsen aan te spannen met drukknopen.

Gebruiksgemak

Afneembare capuchon, 5 zakken met klittenband- of drukknoopsluiting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Informatie over de pasvorm

Kort en vrij aansluitend model. Dit model staat niet iedereen even goed... Wel ruim genoeg om er een warme midlayer onder te dragen, bijvoorbeeld een trui of fleece.

Capuchon

Afneembaar, hoogte aanpasbaar met elastisch koord en koordstoppers. Diepte verstelbaar met het klittenbandlipje op het achterhoofd. Klep met geheugenschuim om het gezicht goed te beschermen.

Zakken

2 warme steekzakken met klep en drukknoopsluiting + 1 borstzakje met rits + 1 borstzakje met flap met drukknoop + 1 grote binnenzak met drukknoop.

Verstelbaar onderaan en aan de polsen.

Met bandjes met drukknopen.

Waterdichtheid van de stof

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).

Waterdichtheid van de jas

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een regenbui in de winter na.

Aanbevolen aanvullende artikelen

Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotende vermogen van de stof te herstellen en de prestaties van je artikel optimaal te houden, gebruik je deze producten best minstens bij elke wasbeurt.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren.
Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.

TESTS

Al onze modellen worden in echte omstandigheden getest door representatieve gebruikers. Die tests vullen we aan met proeven in ons lab. Die tweeledige aanpak is een allesomvattende en ambitieuze methode om onze QUECHUA-artikelen te ontwikkelen en hun technische eigenschappen en design voortdurend bij te schaven. Ook houden we rekening met jullie feedback om ons assortiment onafgebroken te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten