Regenjas voor wandelingen voor kinderen van 7-15 jaar MH500 marineblauw

€2000

Onze ontwerpers, zelf trekkers, ontwikkelden deze trekkingjas voor dagtochten, bij elk weer en op technische paden.

Dé klassieker om je kind te beschermen tegen de regen! Deze trekkingjas voor jongens is voorzien van waterdicht materiaal en heeft waterdichte naden aan de schouders en kap.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Diepzeeblauw / Navyblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichte coating (2000 mm). Belangrijkste naden waterdicht gemaakt.

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie. Geventileerde rug.

Lichtheid

Slechts 283 g in maat 10 jaar.

Stevigheid

Met ripstop-materiaal aan de schouders en in de kap. 2 jaar garantie.

AFBEELDINGEN

Regenjas voor wandelingen voor kinderen van 7-15 jaar MH500 marineblauw
Regenjas voor wandelingen voor kinderen van 7-15 jaar MH500 marineblauw
Regenjas voor wandelingen voor kinderen van 7-15 jaar MH500 marineblauw

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur). De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2000 Schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET<9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.

Bestandheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleece niet gaat pillen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: ook na herhaaldelijk wassen moet de stof zijn eigenschappen, dikte en uitzicht behouden.

Technische details

Elastisch onderaan de mouwen. Voering van netstof, geventileerde rug. Zak met doorvoeropening voor oortjes.

Vergelijkende score voor de milieu-impact van de artikelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Onderhoud

1/ Wassen in de machine (op 30 tot 40 °C): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Houd de soorten kleding en verschillende kleuren gescheiden. 4/ Niet bleken. 5/ Overvloedig spoelen en centrifugeren op laag toerental. 6/ Drogen: aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, kort programma).

Score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bewaren op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team van ontwerpers is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er mooie, eenvoudige en handige artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons R&D-lab, dat als taak heeft de beste materialen uit te zoeken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten