Waterdichte wandelschoenen voor kinderen Crossrock mid grijs 28-34

€3500

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen deze schoenen voor kinderen die op zonnige dagen graag buiten rennen, klauteren, springen en spelen

De schoen Crossrock mid kan tegen een stootje. Ideaal voor al de avonturen van je kind in de bergen.

Vraag & Antwoord
Kleur: Leisteengrijs / Carbongrijs
Maat: maatwijzer
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Waterdicht membraan getest in de praktijk en in het lab

Grip

Grip

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Stevigheid

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en verstevigd bovenwerk.

Schokdemping

Schokdemping

Dankzij de tussenzool in EVA over de hele voet.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

Welke maat kiezen?

Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.

Aankoopadvies

Laat je kind goed rechtop staan om de schoenen te passen, met wandelsokken aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: of de hiel goed vastzit en of de tenen niet tegen de tip stoten bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Laat je kind er gerust even mee rondstappen in de winkel. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.

Waterdichtheidstest

De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij wordt nagegaan of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die wandelbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft. Voor dit model bedroeg de duur van de test het equivalent van 8 km wandelen.

De waterdichtheid verlengen

De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water langs boven kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen indringing van water, maar ook tegen steentjes, zand ... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om ze opnieuw waterafstotend te maken en beter bestand tegen vlekken.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

De binnenzool is uitneembaar zodat hij sneller droogt. Je kan hem ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal..

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 50% Polyester, 50% Polyurethaan Zool van 70% Butadieenrubber, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed geventileerde plek.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

AFBEELDINGEN

Waterdichte wandelschoenen voor kinderen Crossrock mid grijs 28-34
Waterdichte wandelschoenen voor kinderen Crossrock mid grijs 28-34
Waterdichte wandelschoenen voor kinderen Crossrock mid grijs 28-34

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord