Soortgelijke producten
Waterzak MT500 3 L
Waterzak MT500 3 L
Waterzak MT500 3 L
Waterzak MT500 3 L
Waterzak MT500 3 L
Waterzak MT500 3 L
Waterzak MT500 3 L

Waterzak MT500 3 L

€1600

Ons team, zelf enthousiaste bergtrekkers, ontwikkelde deze waterzak voor trekkers en hikers die willen drinken tijdens het lopen.

Soepele waterzak zodat je tijdens het lopen kunt drinken. Het drinktuitje is beschermd door een beschermdopje. Inhoud van 3 liter.

Vraag & Antwoord
Kleur: LICHTBLAUW
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Mondstuk met dubbele stand (open/dicht), handige, brede vulopening.

Onderhoudsgemak

Schuifstrip om de zak volledig te openen, zodat je hem makkelijk kunt reinigen.

Inhoud

3 liter, geschikt voor trektochten van meerdere dagen.

Mondcomfort

Comfortabel mondstuk uit siliconen met hoek van 45° om gemakkelijk te drinken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruiksadvies

Gebruik water op een temperatuur tussen -20°C en +40°C. Niet voor: alcohol, vethoudende vloeistoffen (zuivelproducten, olie...).
Bij temperaturen onder 0°C na gebruik even in het drinkslangetje blazen om al het water eruit te blazen en zo te vermijden dat het slangetje of mondstuk bevriest.
Als je het geluid van de klotsende waterzak hinderlijk vindt, laat dan alle lucht uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.

Praktisch

Met afneembare schuifstrip voor een brede opening, om de waterzak gemakkelijk te vullen en te reinigen.
De strip is voorzien van gaatjes zodat je de waterzak kunt vasthangen in een rugzak met haakjes.
Mondstuk met open/dicht-stand (aan het grijze deel van het mondstuk draaien) om lekken te vermijden tijdens een tocht. Om te drinken zet je het mondstuk in de "ON"-stand en zuig je door het tuitje te vervormen met je mond.

Onderhoudsadvies

Reinig de zak en het mondstuk na elk gebruik, met een gewoon vaatwasmiddel. Je kunt daarvoor de set flessenborstel + hanger van B'TWIN gebruiken (ref.: 631585), die is vooral aan te raden als er suikerhoudende drank in de zak heeft gezeten. Laat drank nooit langer dan 24 uur in de waterzak. Mag niet in de vaatwasser of in de magnetron.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de geldende Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 3 liter
Afmetingen: 21 x 41 cm, slang 100 cm
Gewicht: 120 gram
Verkrijgbaar in: 1 L / 2 L/ 3 L

Stevig

Voor deze nieuwe waterzak hebben we gekozen voor een voedingsfilm in TPU, die 30% beter bestand is tegen perforatie ten opzichte van de vorige film in EVA.
We hebben ook het design van de slang verbeterd, en de kwaliteit van onze naden, om je een duurzamer product aan te bieden.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.12 kg
Gewicht van het product

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Film 100% Thermoplastisch polyurethaan Tube 100% Thermoplastisch polyurethaan handvat 100% Acrylonitril butadieen styreen Schuifstaaf 100% Thermoplastisch polyurethaan Flessenhals/Fopspeen 100% Silicone Film/Geluidsslang 100% Thermoplastisch polyurethaan Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen voordat je dit product opbergt. Bij voorkeur op een droge en schone plaats. Je kunt de waterzak ook in de diepvries bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen alcohol, vetten, magnetron, vaatwasser, water > 40°C.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord