Whey met grass fed-label
WHEY-EIWIT ISOLAAT bestaat voor 80% uit wei-eiwitten afkomstig van melk van koeien met GRASS FED-label.
Dit label garandeert dat de melk afkomstig is van koeien die 120 tot 300 dagen per jaar in de wei staan en voornamelijk worden gevoerd met gras of hooi.
WANNEER MOET JE WHEY-EIWIT ISOLAAT INNEMEN?
Doordat whey-eiwit heel snel wordt opgenomen door het lichaam is het ideaal voor na de inspanning (tot 1 uur na je sessie).
Je kunt dit ook gebruiken als voedingssupplement door bij het ontbijt of voor de training een shake met WHEY-EIWIT ISOLAAT te drinken.
Twee derde van de eiwitten die je lichaam nodig heeft, moet het krijgen via je voeding, door een gevarieerd en evenwichtig dieet.
Hoe WHEY ISOLAAT bereiden?
We haalden alle textuurmiddelen uit ons recept zodat we je een product met een kortere ingrediëntenlijst kunnen bieden
Doe maximaal 200 ml water en twee schepjes (30 g) in een shaker met een zeefje.
30 seconden schudden en opdrinken.
Gebruik bij voorkeur water op een gematigde temperatuur en meng het poeder nooit met warm water.
Voor een romigere drank kun je de WHEY ook mengen met 150 ml dierlijke of plantaardige melk.
Mag je de Whey Eiwitten gebruiken als je wil afvallen of cutten?
Eiwitten zijn heel belangrijk wanneer je wilt afvallen of droogtrainen, want ze zorgen ervoor dat je spiermassa behouden blijft.
Deze eiwitshakes zijn geen maaltijdvervangers.
Gebruiksadvies
Vraag bij langdurig gebruik (> 2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige.
Niet gebruiken bij nierinsufficiëntie, hepatitis, tijdens de zwangerschap en door kinderen jonger dan 14 jaar.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
Lactosegehalte per 100 g
+/- 2,5 g
KWALITEIT VAN DE PRODUCTIE EN CERTIFICATEN
Ons WHEY EIWITISOLAAT wordt geproduceerd in Frankrijk
dit eiwit draagt het GRASSFED-label
Productiesite met IFS Food-certificaat
De producten worden gemaakt in overeenstemming met de goede productiepraktijken en met de beginselen en methodes van de HACCP
ISO 26000-norm
fysisch-chemische, sensoriële, microbiologische en toxicologische controles op de eindproducten
VOEDINGSWAARDE
Voedingswaardetabel: 100 g | 30 g
Energie: 398 kcal | 119 kcal
Energie: 1688 kJ | 506 kJ
Vetten: 3,8 g | 1,1 g
waarvan verzadigde vetzuren: 2,2 g | 0,7 g
Koolhydraten: 11 g | 3,3 g
waarvan suikers: 3,3 g | 1 g
Eiwitten: 80 g | 24 g
Zout: 1,1 g | 0,3 g
Voedingswaarde
Voedingswaardetabel: 100 g | 30 g
Energie: 377 kcal | 113 kcal
Energie: 1596 kJ | 479 kJ
Vetten: 3,8 g | 1,1 g
waarvan verzadigde vetzuren: 2,2 g | 0,7 g
Koolhydraten: 5 g | 1,5 g
waarvan suikers: 3,3 g | 1 g
Vezels: 1,3 g | 0,4 g
Eiwitten: 80 g | 24 g
Zout: 1,1 g | 0,3 g