Soortgelijke producten
Zonnepaneel usb SLR900 15W
Zonnepaneel usb SLR900 15W
Zonnepaneel usb SLR900 15W
Zonnepaneel usb SLR900 15W
Zonnepaneel usb SLR900 15W
Zonnepaneel usb SLR900 15W
Zonnepaneel usb SLR900 15W

Zonnepaneel usb SLR900 15W

€6000

Ontwikkeld om tijdens trektochten in de bergen je usb-apparaten met een lader op zonne-energie op te laden. Licht, compact en makkelijk mee te nemen.

Wek je eigen energie op! Zo ben je volledig autonoom op al je trektochten, zowel tijdens het wandelen als in de tent (niet geschikt voor smartphones bij ongelijkmatige blootstelling)

Vraag & Antwoord
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Power

Maximaal vermogen van 15W onder 5V

Veelzijdigheid

2 usb-poorten - Opberghoesje - 2 karabijnhaken

Gewicht

400 g

Technische informatie

Afmetingen

Opgevouwen: 29 x 18 x 3,1 cm
Opengevouwen: 53 x 29 x 1,3 cm

Zonnetechnologie

SUN POWER-zonnecellen met rendement van 19%

Blijf verbonden

2 usb-poorten (standaard + usb 2.0), geschikt voor alle usb-kabels van type A.
Het vermogen hangt af van de hoeveelheid zonlicht. Gebruik je de zonnepanelen op je rugzak, of is er geen continu zonlicht, dan wordt het opladen van een smartphone afgeraden (smartphones zijn voorzien van een zekering waardoor ze niet opladen als het vermogen niet stabiel is).
In dit geval leg je beter nog een powerbank tussen je telefoon en het paneel.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Leash 50% Silicium, 30% Silicone, 10% EVA, 10% Polyethyleentereftalaat (PET) Fles/Lichaam 100% Polyurethane - Textielvezel Boom 100% Polyurethaan electronisch circuit 100% PCBA Tubes 95% Acrylonitril butadieen styreen, 5% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Bij slecht weer het zonnepaneeltje eerst goed laten drogen alvorens het op te bergen op een droge plek en uit de warmte, zodat de zonnecellen en de stoffen bescherming niet beschadigen

GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik het paneeltje op een goed geventileerde plek.

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Die tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en alle teams aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die gebruikers optimaal tevreden stellen.

Goedgekeurd door

Het paneel werd getest en goedgekeurd tijdens trektochten door Azië en Europa, zowel door ons eigen team als door onafhankelijke hikers. Opgelet: we adviseren om het paneeltje niet rechtstreeks op je mobiele telefoon aan te sluiten (dat is niet zo veilig en kan het laden stopzetten). Het is aan te raden om een powerbank als buffer tussen je telefoon en het zonnepaneeltje te plaatsen.

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Zonnepaneel usb SLR900 15W

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord