Zwembril B-Fit zwart/zilver spiegel

€1500
Ref : 133786 8520813

Ontworpen voor: gevorderde zwemmers, voor hun trainingen of gewoon om fit te blijven.

Comfort én stabiliteit terwijl je zwemt. Het perfecte brilletje voor al je trainingen!


Maat
  • UNIQUE Voorraad 352
Voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Gezichtsveld

Standaard gezichtsveld van 100°-120°.

Instelbaar

Verwisselbare neusbrug (3 maten), dubbele elastiek, verstelbaar opzij.

Stabiliteit

Blijft goed zitten door de ergonomische glazen die aansluiten op het gezicht.

Waterdichtheid

Heel soepele dichtingen die zich perfect aanpassen aan de gezichtsvorm.

Dampwerend

Behandeling tegen aandampen: de binnenkant van de glazen niet aanraken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Maat kiezen

De waterdichtheid van een zwembrilletje hangt af van hoe goed de siliconenmantels aansluiten op je aangezicht. Om dat te testen voor je een brilletje koopt, doe je best even de 'zuignaptest'. Als de bril mooi blijft zitten op je gelaat, met een lichte zuigkracht, dan dicht hij perfect af onder water. Zo weet je dus meteen of je brilletje te breed of te smal is. DIT MODEL IS MAAR IN ÉÉN MAAT BESCHIKBAAR, MAAR ER ZITTEN WEL 3 VERWISSELBARE NEUSBRUGGEN BIJ.

Onderhoud - voorzorgsmaatregelen

Denk erom: - spoel je zwembril na elk gebruik - berg je zwembril na elk gebruik op in zijn etui om contact met de glazen te vermijden (niet aan de binnenkant die dampwerend behandeld is en niet aan de buitenkant om krassen te voorkomen die het zicht kunnen belemmeren). VOORAL DE BINNENKANT VAN DE GLAZEN NIET AANRAKEN OF EROVER WRIJVEN.

Aandampen

Het ontstaan van damp hangt af van verschillende factoren: temperatuurverschil tussen je lichaam en het water, vochtigheidsgraad enz. Slijtage wordt in hoofdzaak veroorzaakt door over de glazen te wrijven. Wanneer de glazen aandampen, dompel je de bril onder in water, dan wordt een beschermende film gevormd. Het is normaal dat de dampwerende eigenschappen na verloop van tijd afnemen. Wij hebben een anti-condens stick die de dampwerende behandeling reactiveert zodat je zwembril langer meegaat.

Kleur van de glazen

De kleur van de glazen moet aangepast zijn aan de lichtsterkte in de omgeving waar je zwemt. Als je buiten zwemt, of in een zwembad met felle verlichting, is een zwembril met rookglazen of spiegelglazen comfortabeler. Als het echter eerder donker is in het zwembad, bijvoorbeeld 's avonds of in de winter, kies dan transparante of lichtjes gekleurde glazen. De B-FIT is verkrijgbaar met verschillende glastinten.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Stop de bril weer in het doosje na elke zwemsessie. Belangrijk: Raak de binnenkant van het glas niet aan om de dampwerende behandeling niet te schaden.

TESTS

De zwembril B-Fit beantwoordt aan de EN 250-normen voor zwembrillen: 2014 (uittreksel) en BS 5883: 1996 (uittreksel) inzake waterdichtheid en veiligheid van de zwemmer: sterkte van de glazen en van de verstelbandjes, helderheid van het glas...

Samenstelling

"lens : 100.0% Polycarbonaat Pakking : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Riem : 100.0% Silicone Gespen : 100.0% Polycarbonaat Verpakking : 100.0% Polypropyleen"
"lens : 100.0% Polycarbonaat Pakking : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Riem : 100.0% Silicone Gespen : 100.0% Polycarbonaat Verpakking : 100.0% Polypropyleen"
"lens : 100.0% Polycarbonaat Pakking : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Riem : 100.0% Silicone Gespen : 100.0% Polycarbonaat Verpakking : 100.0% Polypropyleen"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

4.4 /5
67 Beoordelingen
67 Gebruikers bevelen dit product aan
5
42
4
18
3
3
2
3
1
1
Heel goed
4/5
Zwembril die je in breedte kan aanpassen. Je krijgt drie verlengstukjes om de breedte tussen de brillen aan te passen. Ik heb dezelfde bril gekocht voor mijn zoon van 9jaar. Bij hem pas het ook heel goed. Hij gebruikt de korte verleng stuk ik de middelste. Zeer tevreden
Meer
comfortabel
5/5
De zwembril zit comfortabel , duwt niet op de oogkassen en zuigt zich perfect vast rond de ogen. Top product !!!
Meer
zwembril B-Fit
2/5
deze bril spant de ogen te hard af, had precies twee blauwe ogen na het zwemmen , en bleef er lang in staan
Meer
antwoord van het merk
Hallo Leen,

Dat is inderdaad niet zo een fijn gevoel tijdens het zwemmen, heb je deze toevallig aangepast alvorens het zwembad in te gaan? 
Het is uiteraard de bedoeling om op voorhand de bril aan te passen naar je gezicht. Deze mag absoluut geen pijn doen aan de ogen.
Indien deze toch onaangenaam blijft kan je steeds raad vragen aan één van onze verkopers watersport, zij gaan je zeker de juiste uitleg en tips kunnen geven. Wil je toch je product retourneren dan kan je best langs ons onthaal gaan. 

Hopelijk beleef je hierna toch nog plezier aan ons product.
Sanne, VDS.SPT
Meer
Leen vonden dit antwoord nuttig

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard