Zwembril Easydow maat L

€1000
Ref : 3003 8343608

Ontworpen voor: beginnende zwemmers die binnen of buiten zwemmen en een comfortabele zwembril willen met een breed gezichtsveld.

Uiterst comfortabele zwembril met een breed gezichtsveld. De siliconen mantel sluit perfect aan op het gezicht en dicht prima af.


Kleur : ZWART

Maat
  • unieke grootte Voorraad 257
Maat
  • unieke grootte Voorraad 2
Maat
  • unieke grootte Voorraad 1252
Maat
  • unieke grootte Voorraad 6
Voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Gezichtsveld

Breed gezichtsveld van 135°-150°, perfect om alles rondom je te zien.

Instelbaar

Verstelmogelijkheid: brede band, verstelbaar achteraan, monobloc neusbrug.

Stabiliteit

Goed - zwembril voor recreatief gebruik, brede en comfortabele siliconen mantel.

Waterdichtheid

Heel soepele dichtingen die zich perfect aanpassen aan de gezichtsvorm.

Dampwerend

Behandeld tegen aandampen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Onderhoud - voorzorgsmaatregelen

Denk erom: - spoel je zwembril na elk gebruik - berg je zwembril na elk gebruik op in zijn etui om contact met de glazen te vermijden (niet aan de binnenkant die dampwerend behandeld is en niet aan de buitenkant om krassen te voorkomen die het zicht kunnen belemmeren). VOORAL DE BINNENKANT VAN DE GLAZEN NIET AANRAKEN OF EROVER WRIJVEN.

Maat kiezen

De waterdichtheid van een zwembrilletje hangt af van hoe goed de siliconenmantels aansluiten op je aangezicht. Om dat te testen voor je een brilletje koopt, doe je best even de 'zuignaptest'. Als de bril mooi blijft zitten op je gelaat, met een lichte zuigkracht, dan dicht hij perfect af onder water. Zo weet je meteen of het brilletje te breed of te smal is. DIT MODEL IS VERKRIJGBAAR IN TWEE MATEN: S voor smalle gezichten, L voor brede gezichten.

Aandampen

Het ontstaan van damp hangt af van verschillende factoren: temperatuurverschil tussen je lichaam en het water, vochtigheidsgraad enz. Slijtage wordt meestal veroorzaakt door over de glazen te wrijven. Beslaan de glazen, dompel ze dan gewoon onder in water. Zo wordt er een beschermende film gevormd. Het is normaal dat de dampwerende eigenschappen na verloop van tijd afnemen. Wij verkopen een anti-aandampstick die de dampwerende coating reactiveert, zo kan je je brilletje langer gebruiken.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Na elk gebruik spoelen met koud, helder water. Belangrijk: raak de binnenkant van het glas niet aan (noch met de vinger, noch met een doek) om de dampwerende behandeling niet te schaden. Langdurige blootstelling aan de zon kan het elastiek en andere onderdelen beschadigen. Bescherm de bril (vooral het glas) tegen vuil en vet.

BEWAARADVIES

Stop de bril na gebruik in het doosje. Belangrijk: Raak de binnenkant van het glas niet aan om de dampwerende behandeling niet te schaden.

Samenstelling

"kader : 100.0% Polyurethaan Verpakking : 100.0% Polypropyleen lens : 100.0% Polycarbonaat Pakking : 100.0% Silicone Achterkant : 100.0% Silicone"
"Glazen: polycarbonaat. Afsluitingen: silicone Elastiek: silicone. Montuur: TPU (polyurethaan)."
"Verpakking : 100.0% Polypropyleen kader : 100.0% Polyurethaan lens : 100.0% Polycarbonaat Achterkant : 100.0% silicone"
"kader : 100.0% Polyurethaan Verpakking : 100.0% Polypropyleen lens : 100.0% Polycarbonaat Pakking : 100.0% Silicone Achterkant : 100.0% Silicone"
"lens : 100.0% Polycarbonaat Skirt (for mask) : 100.0% silicone Riem : 100.0% silicone Frame (for bike) : 100.0% Polyurethaan Verpakking : 100.0% Polypropyleen"
"kader : 100.0% Polyurethaan Verpakking : 100.0% Polypropyleen lens : 100.0% Polycarbonaat Pakking : 100.0% Silicone Achterkant : 100.0% Silicone"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

4.4 /5
271 Beoordelingen
271 Gebruikers bevelen dit product aan
5
157
4
84
3
17
2
6
1
7
Zeer goede zwembril voor kinderen!
5/5
Zeer goede zwembril voor kids, mijn dochter kocht deze al 2 x (eerste was kwijt...) - prijs-kwaliteit een superbril!
Meer
Zeer goed
5/5
Prijs kwaliteit zeer goed
Meer
Nabaiji zwembril
5/5
Perfecte brill
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Subea

Snorkelmasker Easybreath

(3196)
Subea

Waterschoenen Aquashoes 100

(680)
Nabaiji

Stoffen badmuts

(628)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard