Zwemvest Swimvest+ blauw roze

€2000
(1)
Artikelcode : 170497 8403759

Ontworpen voor: kinderen van 15 tot 25 kg die al vertrouwd zijn met het water en meer bewegingsvrijheid willen om te leren zwemmen.

Het nieuwe ontwerp van dit vest zorgt voor een heerlijk comfort bij het zwemmen. Met 3-punts veiligheidsgesp. Onder toezicht van een volwassene gebruiken.


Kleur : Lavendelblauw

Maat
  • unieke grootte Voorraad 0
Maat
  • unieke grootte Voorraad 0
Niet in voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Drijfhulpmiddel

Gecertificeerd voor 20 N volgens de norm EN 13138-1, uitbreidbaar naar 25 N.

Drijfhulpmiddel

Zachtheid

Soepel en comfortabel schuim, bekleed met textiel voor extra comfort.

Zachtheid

Irritatiewerend

Dankzij het nieuwe ontwerp schuurt het vest niet onder de oksels.

Irritatiewerend

TECHNISCHE INFORMATIE

Onze productmanager aan het woord

Na onderzoek naar de noden van kinderen die leren zwemmen, bedachten we dit nieuwe zwemvestontwerp. Het biedt je kind comfort en bewegingsvrijheid. De eenvoudige vorm omsluit mooi de romp en past zich aan je kind aan. De armen en schouders blijven vrij voor een optimale bewegingsvrijheid. Je kind moet zich wel al op zijn gemak voelen in het water, met dit vest blijft het immers maar net boven water om de eerste zwembewegingen te leren.

De 3 segmenten voor LEREN ZWEMMEN van Nabaiji

Nabaiji heeft een assortiment voor 3 verschillende segmenten: 'Watergewenning', 'Leren zwemmen' en 'Onder water leren zwemmen'. Het SWIMVEST+ is ideaal om te leren zwemmen. Je kind voelt zich al comfortabel in het water, maar heeft nog wat moeite om te drijven. Het gebruikt de armen en benen en wil veel bewegingsvrijheid, om ongehinderd te genieten. Dit zwemvest is een uitstekende keuze: het geeft de nodige drijfkracht om te vorderen, maar ook alle nodige bewegingsvrijheid.

Tips voor gebruik

Dit zwemvest is geen reddingsvest maar een hulpmiddel om te leren zwemmen. Zorg ervoor dat je het mooi op maat van je kind afstelt, zo gaat het niet schuren. Respecteer de indicaties vermeld op de binnenkant van het vest. Steeds onder toezicht van een volwassene gebruiken.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Bewaren op een donkere, droge en verluchte plaats.

TESTS

Het Swimvest+ van Nabaiji voldoet aan de norm EN 13138-1 voor drijfhulpen van 20N bedoeld om te leren zwemmen. Het biedt zelfs een drijfkracht van 25N.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit is geen reddingsvest, gebruiken onder toezicht verplicht.

Samenstelling

"Schuimplastic : 100.0% Natuurlijk rubber - latex Stof binnenkant : 100.0% Polyester Stof buitenkant : 50.0% Polyamide, Stof buitenkant : 50.0% Polyester Gespen : 100.0% Polyoxymethyleen Riem : 100.0% Polypropyleen"
"Schuimplastic : 100.0% Natuurlijk rubber - latex Stof binnenkant : 100.0% Polyester Stof buitenkant : 50.0% Polyamide, Stof buitenkant : 50.0% Polyester Gespen : 100.0% Polyoxymethyleen Riem : 100.0% Polypropyleen"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

4 /5
1 beoordelingen
1 Gebruiker beveelt dit product aan
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Bon produit
4/5
Bon produit avec un bon maintien mais il faut faire attention à ce que l'enfant ne se retourne pas
Meer
antwoord van het merk
Bonjour Madame,

Je vous remercie pour votre avis qui a retenu toute mon attention. Je vous remercie également pour la bonne note globale que vous lui avez attribué.

Le gilet de natation SWIMVEST+ entre dans notre étape de la découverte de la nage. Sa flottabilité et sa forme permettent à l'enfant d'être acteur de ses mouvements dans l'eau et vont l’inciter à nager en position oblique,  tête à extérieure de l'eau en avant de son corps immergé. Ainsi le gilet de natation SWIMVEST+ accompagne votre enfant vers la découverte de la position horizontale, ce qui lui permettra plus tard de nager en toute autonomie.
Ce gilet est destiné à des enfants déjà à l'aise dans l'eau, a qui il manque un peu de flottabilité pour nager en toute sécurité.   
Avez-vous eu un problème de retournement avec ce produit lors de la pratique? 

Je vous remercie pour votre confiance.

Très cordialement,

Mathias Cardinaud, Assistant Chef de Produit
Meer
Sandrine vonden dit antwoord nuttig

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Nabaiji

Zwembril X-Base print maat S Dye

(201)
Nabaiji

Meisjesbadpak Leony+ voor zwemmen

(267)
Nabaiji

Zwemmasker Swimdow maat S

(139)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard