1 - 10 van 228 beoordelingen
laatste
  • laatste
  • eerste
  • nuttigst

Superhandige tent

4/5 31/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 1 week of minder

De tent is comfortabel en vrij gemakkelijk om op te stellen en af te breken. Het grote voordeel is dat het heel donker en fris is in de tent. Mensen van ongeveer 2 meter groot kunnen wel niet helemaal recht gaan liggen in de tent.

Prijs kwaliteit perfect

5/5 31/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 2 tot 8 weken

3 dagen in volle zon bij 30 graden gekampeerd en was effectief koeler dan andere tenten.

Goede tent

4/5 29/06/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 2 tot 8 weken

Makkelijk om op te zetten.
Verduisterd heel goed.
Niet al te zwaar om mee te nemen op een trektocht.

Super tentje

5/5 30/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit

Heel fijn tentje

Makkelijk en lichtgewicht t

5/5 28/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende meer dan 1 jaar

Deze tent he be. Wij (2pers)megenomen met hiken. De tent is licht en compact en voor 2 personen ideaal om nog je spullen in de tent te bewaren. Het is makkelijk op te zetten en in te pakken. Er is geen buitenruimte om spullen droog te bewaren.
De tent is erg stevig en donker. Echter kan de tent niet goed luchten snachts waardoor het een beetje benauwd kan worden maar dat is niet storend.

Fijne tent!

4/5 26/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 1 week of minder

Na wederom een tropische nacht deze tent gekocht om met mijn zoontje buiten in de tuin te kunnen slapen. Opzetten is een eitje, ook in je eentje. De tent heeft veel ventilatie en dat is erg fijn, tevens de verduisterende functie maakt dat we nu langer slapen dan wanneer we binnen liggen. Enige minpuntje; de informatie zegt dat de binnentent 1.90 x 2.00m is, maar dat klopt niet. Met een (top)matras van 1.60 x 2.00m erin staat in de lengte zowel hoofd- als voeteneinde een beetje opgekruld omhoog. Dus als je langer bent zou ik deze tent niet kopen. Ik sluit me aan bij eerdere reviews, zeker niet voor 3 volwassenen. Maar ik (1.72m) en mijn zoontje van 7 kunnen er ruimschoots mee vooruit. Een prima aankoop.

Perfecte tent, maar niet voor drie personen

4/5 13/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 3 tot 6 maanden

Heb deze tent gehaald voor weekendfestivallen, waarvan de meeste in hartje zomer zijn. Daardoor heeft deze tent regelmatig hele dagen in temperaturen tussen de 25 en 35 graden gestaan, maar als ik 's avonds mijn tent inkroop was er niks benauwds aan. De volgende dag ook weer heerlijk uitslapen tot een uur of 11. Het enige minpunt (voor als deze tent door meerdere personen wordt gebruikt) is dat dit absoluut geen 3 persoons tent is, niet als je er ook nog bagage kwijt wilt in ieder geval. Ik slaap in mijn eentje in deze tent op een tweepersoonsluchtbed met mijn tassen ernaast, dit is alles wat er in past. Als ik diagonaal op dit bed lig kan ik rechtliggen. Voor de rest is dit echt een toptent.

Fijne tent!

4/5 10/07/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 1 week of minder

Fijne tent! Inderdaad fris en donker, maar niet helemaal verduisterend, wat prettig is omdat ik dan overdag nog wel mijn spullen kan vinden. Het enige lastige is dat de rits achter het tentdoek langs gaat, waardoor je moet oppassen dat deze er niet tussen komt. Tent is goed waterdicht (de druppels rollen er zo vanaf), maar ik had er wel een extra zeiltje onder gelegd nav een andere review. Ik ben 1.70 en ik vraag me af of langere mensen er lekker in kunnen slapen, aangezien ik het tentdoek al raakte. Ook lijkt het me erg krap met zijn drieën, maar met zijn tweeën moet goed te doen zijn. Ik lag er in mijn eentje met een grote tas en dat was lekker ruim :)

redelijk

3/5 22/06/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 7 tot 12 maanden

Inderdaad goed donker en stukje koeler maar wbt de ruimte viel het me tegen.Valt kleiner uit, buitentent zit erg dicht op binnentent. Met droog weer geen probleem maar hebben wat regen gehad en dan drukte het luchtbed de binnenwand tegen de buitentent waardoor slaapzak nat was geworden. Gelukkig droogde alles snel omdat regen ophield. Ook viel de luifel me tegen, erg kort (weinig plek) en bij regen als open staat regent het binnen. Mijn oude tent kon de luifel open blijven zodat je ook van de regen kon genieten! Helaas dus een 'droog' weer tent en zeker geen tent voor 3 personen, tenzij je al je spullen in de auto laat!

Fijne tent

5/5 06/06/2019
Aan Kampeertent Arpenaz 3 Fresh&Black | 3 personen wit Gebruikt gedurende 1 week of minder

Simpel en snel opzetten. En lekker donker en koel.