Ruitersport

Welkom in de wereld van het paardrijden

Fouganza begeleidt elke ruiter met producten en advies aangepast aan hun noden.

vliegendeken

FOUGANZA

Vliegendeken

Massale insectenaanvallen veroorzaken veel ongemak bij paarden. Wij raden u het vliegendeken aan om uw paard te beschermen tegen deze kleine kwaadaardige dieren.

50€
Ontdek hier

HET VOLLEDIGE RUITERSPORT ASSORTIMENT

DECATHLON biedt een zeer breed assortiment ruitersport artikelen aan om deze edele sport zo efficiënt mogelijk te maken. Er is niets mooier en eleganter dan een paard in volle sprong over een obstakel, er is niets beter dan aangepast materiaal voor uw paard. Stijgbeugels met grip of martingalen zijn bijvoorbeeld materialen die op maat moeten voor uw paard om hem zo het grootst mogelijke comfort te verzekeren.

PRODUCTEN VOOR DE RUITERS

Tijdens een training of op een wedstrijd zullen de prestaties ook afhangen van het gekozen materiaal door de ruiter. Bij DECATHLON, hebben wij voor u talrijke ruiteruitrustingen geselecteerd die u comfort en optimalisatie bieden. Boots met brede elastiek vergemakkelijken uw werk met de stijgbeugels terwijl de zwarte ruiterhelmen u alle elegantie bieden die u nodig heeft voor een goede uitstraling in een wedstrijden. Kom en ontdek de artikelen die wij aanbieden voor de ruiter en maak uw keuze aan de hand van uw wensen en stijl.


Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Ruitersport

Best verkochte producten

Fouganza

Set zadelbomen ruitersport Paddock

Fouganza

Bakstuk bitriempje Escape-hoofdstel zwart

(2)
Fouganza

Fleece bivakmuts voor volwassenen ruitersport donkergrijs

(11)
Fouganza

Jas ruitersport dames Softshell 500 marineblauw