Zwemmen

Welkom in de wereld van Zwemmen!

Het merk Nabaiji van Decathlon richt zich tot zowel beginnende als ervaren zwemmers. Of het nu gaat om zwemmen in het zwembad, in open water of over babyzwemmen, Decathlon begeleidt u in het zwemmen door een breed scala aan producten aan te bieden. Van badpakken en zwembrillen tot badmutsen en trainingsmateriaal om intensief lange banen te zwemmen!


Zwemmen: de ideale sport!


We weten het allemaal: zwemmen is goed voor lichaam en geest!

Wil je spieren kweken of aan je figuur werken?

Dan is zwemmen een prima idee. Je hebt er namelijk je hele lichaam voor nodig, waardoor je je spieren evenwichtig traint. Stevige, lange spieren liggen nu dus binnen handbereik! Tijdens een uurtje zwemmen verbrand je ongeveer 600 calorieën. Het is dus een ideale workout als je gewicht wil verliezen.Aangezien je in het water 90% minder weegt, is zwemmen een risicoloze sport. Het is de sport bij uitstek om (terug) te beginnen bewegen: je pezen en gewrichten worden niet belast. Nog een extraatje voor de dames: water heeft een drainerende werking en is dus de grootste vijand van cellulitis! Stevigere benen worden een fluitje van een cent.

Je lichaam trainen

Zwemmen is een echte duursport, waarmee je je hart en longen traint. De combinatie van inspanning en de heilzame werking van het water zorgt ervoor dat zwemmen je bloedsomloop beduidend kan verbeteren. Zeg maar gedag tegen dat stramme gevoel en die zware benen!Training voor je lichaam ... en je geest.Gesynchroniseerde bewegingen zijn heel belangrijk bij het zwemmen. Zo moeten je hersenen ook aan de slag in het water: je armen en benen moeten afzonderlijk bewegen, maar wel op een gecoördineerde manier. Regelmatige zwempartijtjes zijn dus ook prima voor je grijze massa!

Klaar om erin te duiken?

Je ziet het: zwemmen is de perfecte sport voor lichaam en geest. Het wordt enkel maar beter: je kan niets verkeerd doen, dus kan je zoveel zwemmen als je maar wil.

Zwem met jouw B-Fast zwembrillen!


Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Zwemmen

Best verkochte producten

Garmin

Gps-multisporthorloge met muziek en hartslagmeting Fenix 5 Plus zilverkleurig

(1)
Nabaiji

Katoenen damesbadjas waterpolo 500 capuchon, zakken en bindceintuur donkerblauw

Nabaiji

Katoenen kinderbadjas WP 500 met capuchon, zakken en bindceintuur donkerblauw

Nabaiji

Elastiekenset voor zwempaddles Quick'in 500

(1)