Verhuur

Verhuur van sportmateriaal

Heb je eenmalig of voor een korte periode (vakanties, festivals, trainingen etc.) sportmateriaal nodig? Of heb je te weinig plaats thuis om je sportmateriaal op te bergen? Waarom kopen als je kan huren! Ontdek hier de sporten waarvoor je producten bij Decathlon kunt huren.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.5/5 Op basis van 2 Beoordelingen in de winkels en online

5 REDENEN OM SPORTMATERIAAL BIJ DECATHLON TE HUREN


Heb je ooit eens sportuitrusting gekocht voor een eenmalige gelegenheid en achteraf nooit meer gebruikt? Dankzij de verhuurdienst van DECATHLON kun je gedurende een bepaalde periode sportmateriaal gebruiken, zonder je zorgen te hoeven maken of je deze sport wel of niet leuk zult vinden of een plaats te vinden om je materiaal te plaatsen. Dit zijn de voordelen van sportmateriaal huren:

  • Op een verantwoordelijke manier sporten: je gebruikt sportmateriaal op een duurzamere manier door niet te kopen
  • Een (nieuwe) sport proberen wanneer je maar wilt : mountainbiken in de Ardennen, peddelen in Gent, skiën in de Alpen, padellen in een lokale club of een tent zetten op de weide van Werchter: dit en meer is mogelijk wanneer je huurt.
  • Een lege zolder of garage: nooit meer rondslingerend sportmateriaal in je huis, zolder of garage!
  • De nieuwste producten: het aanbod huurproducten wordt geëvalueerd en aangepast wanneer nodig zodat je met de beste kwaliteit aan de slag kan.
  • Je kunt je niet vergissen
  • : je hoeft geen schrik meer te hebben dat je de sport toch niet zo leuk vindt. En als het tegenvalt, breng je je materiaal terug en probeer je de volgende keer gewoon iets anders.


HOE KAN JE PRODUCTEN HUREN BIJ DECATHLON?


Sportmateriaal huren is eenvoudig:

  • Reserveren: je kiest het product waarin je geïnteresseerd bent, de gewenste huurperiode en de plaats van afhaling of levering.De reservatie moet minimaal 3 dagen voor aanvang van de huurperiode zijn gemaakt, zodat we het product/de producten naar de winkel van je keuze kunnen sturen.
  • Gebruiken: je beoefent de sport die je wilt, waar je wilt en hoe lang je wilt.
  • Terugbrengen: zodra de huurperiode voorbij is, hoef je alleen nog maar het materiaal terug te brengen naar de winkel en klaar is kees!


Wil je meer weten over huren bij DECATHLON, zoals de huurvoorwaarden, de mogelijkheden of de FAQ? Lees hier meer.


Laat ze kiezen