Je aankopen in alle vertrouwen!

Onze verkoopsdiensten en Decathlon garanties

De betaalmethodes

Om je aankopen met een gerust hart te kunnen betalen, laat Decathlon.be je de betaalmethode kiezen.

Nieuw - Google Pay & Apple Pay

Google Pay

Texte alternative image

Bij DECATHLON zijn we toegewijd om je winkelervaring zo praktisch mogelijk te maken. Daarom accepteren we met trots Google Pay als één van onze betaalmethoden. Met Google Pay kunt u genieten van een transparant en veilige manier om uw online aankopen af ​​te maken.

Texte alternative image

Apple Pay

Texte alternative image

We bieden Apple Pay met trots aan als één van onze betaalmethoden wanneer je Decathlon.be van Safari of een Apple -apparaat bezoekt. Met Apple Pay kan u genieten van een soepele en veilige manier om je online transacties te voltooien. Apple Pay gebruiken is eenvoudig:
1. Zorg ervoor dat u uw betaalkaarten hebt toegevoegd aan Apple Pay op uw Apple -apparaat.
2. Wanneer u klaar bent om online een aankoop te doen, selecteert u Apple Pay als uw betaalmethode
3. Authenticeer met Face ID, Touch ID of de toegangscode van uw apparaat.
Je betaling wordt snel verwerkt en je ontvangt een bevestiging van je online aankoop.

Texte alternative image

Nieuw - Betaal later met Klarna

Koop nu, betaal later.

Texte alternative image

We werken samen met Klarna om je een nog vlottere winkelervaring te bieden. Shop vandaag en geniet meteen van wat je besteld hebt. Je hebt 30 dagen de tijd om online of in de Klarna-app te betalen zodra je het product hebt ontvangen en uitgeprobeerd. Er is geen rente of extra kosten. Deze betaalmethode is beschikbaar voor onze Belgische klanten met aankopen van 25€ tot 1000€.

Texte alternative image

Bij DECATHLON geniet je van een 100% veilige betaling en een garantie van minimaal 2 jaar op al je artikelen.

Bancontact

Texte alternative image

Snel, gemakkelijk en 100% veilig, betalen met Bancontact gebeurt ofwel door de QR-code te scannen met de Bancontact-app op je smartphone, of door je bankkaart en een digipass te gebruiken. Maximaal €1500 per mobiele transactie.

Texte alternative image

Krediet kaart

Texte alternative image

Aanvaarde kaarten zijn Visa, Mastercard, Vpay en Amex. Vul op de betaalpagina decathlon.be de gegevens van de gebruikte kredietkaart in. Persoonlijke en kaart informatie is alleen toegankelijk voor onze bankpartner, zodat deze contact kan opnemen met je bank. DECATHLON of derden kunnen op geen enkel moment toegang krijgen tot je bankgegevens. Indien je met een creditcard betaalt, wordt het bedrag pas gedebiteerd wanneer je bestelling wordt verzonden.

Texte alternative image

ONEY betalen in 3 keer

Oney - 3 maal zonder extra kosten

Texte alternative image

Oney 3x is een veilige, gesplitste betalingsoplossing waarmee je je aankopen tussen €200 en €4000 in meerdere termijnen* kunt afbetalen. Een Visa of Mastercard** is alles wat je nodig hebt om je aankoop te doen. Je ontvangt onmiddelijk een antwoord zodra je online formulier is gevalideerd. Een onmiddelijk antwoord voor vlotte klantervaring! Alleen geldig in België **uitgezonderd Bancontact, Maestro, American Express et e-card.

Texte alternative image

faq

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Valideer je winkelmandje en kies de 3x betalingsmethode tijdens de betalingsfase

2

Vul de gevraagde informatie in. Er zijn geen aanvullende documenten nodig.

3

Ontvang onmiddellijk een antwoord online.

Cadeaubon of klantencheque

Texte alternative image

Je kan je cadeaubon of getrouwheidscheque bijvoegen wanneer je je bestelling wilt betalen. Selecteer de betaalmethode "cadeaubon" en voer hier de eerste 16 cijfers van je cadeaubon en de pincode in. Je kan je bestelling geheel of gedeeltelijk met je cadeaubon betalen en eventueel het resterende saldo met een ander betaalmiddel betalen. Opgelet, houd er rekening mee dat er een limiet van 10 cadeaubonnen per aankoop geldt voor uw online aankopen en aankopen in de winkel.

Texte alternative image

Overschrijving

Texte alternative image

Bestellingen van meer den 2500€ kan je via overschijving betalen. Zodra je je bestelling op onze website hebt geplaatst, zal je een bevestigingsmail ontvangen met onze bankgegevens en je bestelnummer zodat je verder kan gaan met de betaling. Zodra wij je betaling of betalingsbewijs hebben ontvangen, beginnen wij met de levering van je artikelen. Alleen geldig op DECATHLON producten, niet op producten van partners.

Texte alternative image

PayPal

Texte alternative image

Met PayPal kan je gratis, gemakkelijk, snel en veilig betalen. Door te klikken op "betalen met PayPal" word je direct doorgestuurd naar de website van PayPal, waar je gevraagd wordt je e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Texte alternative image

Ecocheques

Texte alternative image

Enkel geldig in de winkels en op milieuvriendelijke producten en diensten. Wil je weten wat je met je ecocheques kan kopen? Bekijk ons aanbod!

Texte alternative image

Consumptie cheques

Texte alternative image

Het is nu mogelijk om voeding- en ecologische producten te betalen met Sodexo-, Edenred- en Monizze-consumentencheques. Enkel geldig in onze DECATHLON-winkels*.
*We werken aan de acceptatie voor je online aankopen.

Texte alternative image

Betaling op factuur

Texte alternative image

Voor onze zakelijke klanten bieden wij ook betaling op factuur aan. Deze optie is alleen beschikbaar voor aankopen van DECATHLON producten voor een totaalbedrag van meer dan 200€. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie.

Texte alternative image

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden gedaan via dezelfde methode die werd gebruikt voor de betaling van de bestelling. Terugbetalingen kunnen tot 1 maand duren, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. In geval van verzoek tot terugbetaling van een aankoop via bancontact, zal je een e-mail ontvangen waarin er om je iban-nummer gevraagd zal worden.

DECATHLON.BE: EEN 100% VEILIGE KWALITEITSWEBSITE

Onze website beschikt over het Becommerce label en voldoet aan de strengste Belgische en Europese regels met betrekking tot de veiligheid van online aankopen. Becommerce.be