Trailrunning schoenen

Trailschoenen

Ontdek ons breed gamma trailschoenen voor heren en dames, speciaal ontwikkeld voor elke soort onverharde ondergrond: veldwegen, grind, modder, bos, zand of bergpaden met keien.
Hulp bij je keuze
Hoe kies ik trailrunning schoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
NIEUWE COLLECTIE
€700
€350/stuk
NIEUWE COLLECTIE
€2000
NIEUWE COLLECTIE
€2500
€6000 −20%
€4800
*Van 14/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€13000 −31%
€8900
*Van 15/9/2023 en zolang de voorraad strekt
VERLAAGDE PRIJS
€900
Verlaagde prijs voordien €1200
€10000 −35%
€6500
*Van 21/9/2023 en zolang de voorraad strekt
NIEUWE COLLECTIE
€3500
4.4/5 Op basis van 34173 Beoordelingen in de winkels en online

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TRAILSCHOENEN EN LOOPSCHOENEN?


Om elke situatie en ondergrond aan te kunnen, zijn trailschoenen stabieler en steviger dan loopschoenen waarmee je op het asfalt of op de piste loopt. Dankzij een zool met noppen, geven ze meer grip, beveiligen ze je stap en ondersteunen ze je voeten beter. De buitenkant van je schoenen bestaat uit steviger materiaal en vaak worden je tenen daarin extra beschermd.


HOE DE JUISTE TRAILSCHOENEN KIEZEN?


Trail is een aantrekkelijke sportdiscipline met veel voordelen. Je kan je uitleven en je grenzen verleggen in volle natuur, in een rustige omgeving die tegelijk uitdagend is. Wie zich tijdens het rennen wil ontplooien, moet in de eerste plaats een paar trailschoenen vinden in functie van zijn of haar sportief profiel, voorkeuren en de gekozen ondergrond. De uiteenlopende modellen van dergelijke schoenen bieden verschillende kwaliteiten op het vlak van stabiliteit, schokdemping, grip en bescherming.


SCHOENEN VOOR ELK TERREIN


Het soort terrein dat je wil bedwingen, is de belangrijkste parameter om de juiste schoenen te kiezen. Sommige trailers geven de voorkeur aan het bos, anderen lopen liever op bergpaden of in de stad. Het goede nieuws is dat de beste merken voor trailschoenen zich aan die verschillende eisen hebben aangepast om je de ideale schoenen te kunnen aanbieden voor elke grillige, technische of hobbelige ondergrond. Wil je je niet tot een bepaald soort ondergrond beperken en overal kunnen lopen? Het merk Salomon, gespecialiseerd in trekking en trail, heeft modellen voor elk terrein.


VIND JE TRAILSCHOENEN BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON bieden de beste merken voor trailschoenen je modellen voor heren en dames. Ze garanderen zowel occasionele als doorwinterde trailers comfort en techniciteit in functie van de behoeften en de voorkeuren van wie graag in de volle natuur rent. Er werd zelfs rekening gehouden met de esthetiek! Bij ons vind je een ruime selectie aan trailschoenen van de merken adidas, ASICS, Kiprun en Evadict. Ook de nieuwe Supercross van Salomon is geschikt voor elk terrein en zit bijzonder comfortabel.


Laat ze kiezen