decathlon app

Het hele Decathlon universum binnen handbereik.

Ik download de Decathlon-app


EEN APP DOOR ATLETEN VOOR ATLETEN

Texte alternative image

Dompel je onder in een gepersonaliseerde ervaring, ontwikkeld door atleten, voor atleten. Door lid te worden van de DECATHLON-community kan je makkelijker online winkelen en krijg je toegang tot al het laatste nieuws uit je winkel (evenementen, nieuwe producten, aanbevelingen) en advies over je favoriete sport. Je kan er ook uitwisselen met de experts uit je winkel en je ervaring delen met andere gebruikers door je mening te geven over producten of diensten.

Texte alternative image

A LA CARTE BESTELLEN, AFHALEN EN LATEN LEVEREN

Texte alternative image

Ontdek meer dan 100.000 sportartikelen, stel je favoriete lijst samen en plaats bestellingen waar en wanneer je maar wilt, 24/7, rechtstreeks vanuit de app. Controleer de voorraad van het gewenste product in de winkels in de buurt en haal het op of laat het bezorgen waar je maar wilt. Jij beslist zelf hoe je je bestelling wilt laten leveren: thuis, in een afhaalpunt, afhalen in de winkel binnen het uur. De keuze is volledig aan jou!

Texte alternative image

BESPAAR TIJD IN DE WINKEL

Texte alternative image

Vergelijk gemakkelijk verschillende producten ter plaatse, vind een prijs, controleer de voorraad in winkels in de buurt en lees de beoordelingen van andere gebruikers in slechts een paar muisklikken. Je hebt tevens je klantenkaart bij de hand, scan deze aan de kassa om je aankopen op je klantenaccount te zetten.

Texte alternative image
Heel Decathlon in je broekzak
Des produits, des services,
et bien plus encore !
QR Code de téléchargement de l'application mobile Décathlon
Application Mobile Decathlon

NOG VRAGEN?

Texte alternative image

Als je het antwoord op je vraag niet terugvindt, helpt onze klatendienst je graag verder.

Texte alternative image