HERSTELLING & ONDERHOUD
VAN FITNESSTOESTELLEN

TECHNICAL SUPPORT PLATFORM

MAD

Alles over de montage, het onderhoud en de herstelling van jouw Decathlon-product. Heb je een vraag over je product? Ben je op zoek naar reserveonderdelen? Wil je een interventie aanvragen?
Dat kan makkelijk via ons Technical Support Platform.

Waarvoor kun je terecht op ons technical support platform?


• Instructiefilmpjes
• Handleidingen
• FAQ's
• Reserveonderdelen

MAD

ONDERHOUDSTIPS

Onderhoudstips

Om je toestel zo lang en comfortabel mogelijk te gebruiken, is een onderhoudsbeurt cruciaal. Maak je toestel regelmatig schoon. Controleer periodiek de onderdelen en de bekabeling. Hoe intensiever je je toestel gebruikt, hoe vaker een check-up nodig is. Onze tips voor het onderhoud van jouw fitnesstoestel.

Door je loopband, crosstrainer, hometrainer of roeitoestel regelmatig te onderhouden:

• Verleng je de levensduur van je toestel
• Voorkom je onvoorziene problemen
• Verhoog je je gebruikscomfort en dus sportplezier

Onderhoudstips

HOE VERLENG IK DE LEVENSDUUR VAN MIJN FITNESSTOESTEL?

  1. KIES VOOR EEN STABIELE ONDERGROND

Texte alternative image

Kleine trillingen tijdens het gebruik, kunnen ervoor zorgen dat je toestel lichtjes verschuift. Een antislip beschermmat geeft stabiliteit en zorgt ervoor dat je toestel minder kan schuiven. Goed voor je vloer, én voor je toestel. Een dikke mat helpt bovendien om het geluid te dempen.

Texte alternative image

  1. REINIG JE TOESTEL REGELMATIG

Texte alterative image

Houd je toestel steeds vrij van vuil en van stof. Reinig het toestel na gebruik steeds met een vochtige doek. Stofzuig ook de binnenkant regelmatig. Draag sportschoenen die je reserveert voor indoorgebruik.Trainen met buitenschoenen is nefast voor de levensduur van je toestel.

Texte alterative image

  1. CONTROLEER ALLE ONDERDELEN

Texte alternative image

Doe regelmatig een check-up van de onderdelen van je toestel. Verwijder kappen en afdekkingen, zodat je de binnenruimte kunt stofzuigen. Opgehoopt stof kan veel problemen veroorzaken. Bewegende onderdelen smeer je met een speciaal smeermiddel. Controleer de bekabeling. Draai schroeven aan.

Texte alternative image

VEELGESTELDE VRAGEN