Dobbers

Dobbervissen stelt je in staat om met een minimum aan uitrusting te vissen, zonder in te leveren op de kwaliteit van je vangst.

DOBBERVISSEN: EEN BASIS VISTECHNIEK

Dobbervissen is een ouderwetse techniek die gemakkelijk te leren en te vervoeren is, zodat je nieuwe rivieren en meren kunt ontdekken wanneer je maar wilt. Met een hengel, een lijn, een dobber, een haak en een loodje kun je je lijn effectief stabiliseren terwijl je profiteert van een goed zichtbare indicator voor je aanbeten. Of je nu werpt of vist met vaste stok, de dobber geeft je ook de mogelijkheid om je sport te beoefenen met verschillende technieken voor constant plezier.

EEN VERSCHEIDENHEID AAN MODELLEN VOOR AL JE VISACTIVITEITEN

Onze Decathlon-catalogus heeft een ruime keuze aan dobbers voor je vistrips. Wat je wensen ook zijn, je vindt snel een dobber die bij je past: bolvormig, langwerpig, ovaalvormig, enz. Met kwaliteitsproducten en aantrekkelijke prijzen kun je bij Decathlon je passie op de best mogelijke manier beleven. Je kunt je uitrusting uitbreiden om je vangsten te diversifiëren, terwijl je je budget onder controle houdt, en nieuwe uitdagingen aangaan door van omgeving te veranderen. Het is een kans om je visvaardigheden te ontwikkelen en de technieken te ontdekken die het beste bij je passen.

HOE KIES JE EEN DOBBER?

De keuze van je dobber moet afhangen van het soort vis dat je wilt vangen en van de omgeving. Sommige dobbers zijn speciaal voor een bepaalde vissoort om zo efficiënt mogelijk te kunnen vissen. Op dezelfde manier zal een dobber voor zeevissen niet dezelfde eigenschappen hebben als een model voor rustig water om je lijn goed te kunnen stabiliseren. Door gebruik te maken van de filters in onze Decathlon online catalogus, of door gebruik te maken van het deskundig advies van onze teams in de winkel, kun je in enkele ogenblikken je dobber kiezen en de kwaliteiten ervan waarderen zonder te wachten op je volgende vistrip.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.5/5 Op basis van 5279 Beoordelingen in de winkels en online

Laat ze kiezen

giftcard