Accessoires

Hondensport accessoires

Ontdek alle accessoires die je kan gebruiken om je hond van kop tot teen te voorzien tijdens je canicross trainingen of wedstrijden. Naast onze hondenschoenen en halsbanden kan je hier verlengingen voor hondenlijnen terugvinden die je leiband voor canicross omtoveren tot een leiband voor bikejöring.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€1400
€140/M
€1700
€1000
€589/M
BEST BEOORDEELD
€600
€1500
€1500/L
Vanaf
€3200
4.4/5 Op basis van 2947 Beoordelingen in de winkels en online

ACCESSOIRES OM OPTIMAAL AAN HONDENSPORTEN TE DOEN


Je bent sportief, hebt een hond en je hebt zin om samen met je viervoeter je favoriete sport te beoefenen? Ontdek dan ons aanbod van accessoires waarmee je volop aan hondensporten kan doen in de beste omstandigheden. Met deze accessoires geniet je niet enkel van het plezier om te lopen en sporten samen met je hond, maar deel je ook unieke ervaringen en versterk je de relatie en de vertrouwensband tussen jou en je huisdier. Bovendien blijft zowel je hond als jijzelf gezond door te sporten. Voordelen voor iedereen dus!


BIJ DECATHLON VIND JE ALLE HONDENSPORTACCESSOIRES


Of je nu canicross, bikejöring of canitrekking wil doen en welke uitrusting je ook zoekt, van een competitieve heupgordel tot een riem voor canitrekking, je vindt het bij Decathlon! We hebben ook nog andere nuttige hondensportaccessoires voor uitstapjes met je hond, zoals treklijnen, antennes voor bikejöring en zelfs hondenschoenen! !


Laat ze kiezen