Accessoires

Kajakaccessoires

Ontdek onze kajak accessoires om optimaal uitgerust te zijn om te sporten: blazen, vinnen, zittingen, transporttassen en reserveonderdelen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERLAAGDE PRIJS
€1800
Verlaagde prijs voordien €2000
€900/stuk
€3400 −29%
€2400
*Van 14/8/2023 en zolang de voorraad strekt
€1200/stuk
€38900 −10%
€34900
*Van ‪3/10/2023‬ tot ‪15/10/2023‬
BEST BEOORDEELD
€6900 −33%
€4600
*Van 14/8/2023 en zolang de voorraad strekt
3.5/5 Op basis van 1442 Beoordelingen in de winkels en online

DE IDEALE UITRUSTING OM TE KAJAKKEN VIND JE BIJ DECATHLON.

Heb je zin in avontuur? Decathlon biedt je al het nodige materiaal voor boten, kajaks en paddles. Om te kajakken heb je namelijk specifiek materiaal nodig dat is aangepast aan de omstandigheden: vaar je bijvoorbeeld langs de kust of op een rivier, alleen of in groep, in je vrije tijd of in wedstrijdverband?


Waarom onze kajakaccessoires gebruiken?

Kinderen ontdekken het kajakken vaak op school of op zomerkampen. Zo blijft het kajakken zijn reputatie behouden van een leuke sport waarin je je volop kunt uitleven. Bovendien kun je deze populaire sport zowel op een meer als in sterke stroming beoefenen én train je er alle spieren van je bovenlichaam mee. Om te kajakken heb je sterk materiaal nodig, zodat je in alle veiligheid kunt genieten van je kajaktochten.


Ruime keuze aan kajakaccessoires

Voor jou of voor je kinderen... bij Decathlon vind je gegarandeerd de accessoires die je zoekt! Ontdek onder meer onze uitstekende kajaks om onbezorgd je favoriete sport te beoefenen. Onze kajaks zijn te verkrijgen voor 1 persoon of voor 2 personen. Om het vervoer te vergemakkelijken bieden we bovenop de klassieke modellen ook opblaaskajaks aan. Bovendien kun je bij Decathlon ook terecht voor een set roeispanen of peddels. Maar er is meer! Ontdek ons uitgebreide gamma kajakaccessoires: broeken, transportzeilen of kajaktrolleys zijn slechts enkele voorbeelden uit het aanbod. Decathlon heeft niet alleen al het nodige materiaal in huis om te kajakken, maar ook waterdichte jassen en spraytops om weer en wind te trotseren.

Laat ze kiezen