Wetsuits

Kajakwetsuits

Kies onze wetsuits en kajakschoenen om comfortabel te zijn tijdens uw training!
Hulp bij je keuze
Hoe kies ik mijn kleding om te kanoën of kajakken?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.5/5 Op basis van 1336 Beoordelingen in de winkels en online

De perfecte uitrusting om te kajakken vind je bij Decathlon!


In de zomer: een UV-werende t-shirt en een shorty als kajakkledingVeel kajakkers verkiezen de zomermaanden om het water op te gaan en te genieten van de zon. Het is aangenaam om te kajakken met enkel een UV-werende t-shirt en een neopreen shorty voor mannen of vrouwen. Wees echter voorzichtig: deze lichte kleding is voorbehouden voor korte tochten in de zomer. Als je meerdere uren op het water doorbrengt of als je het koud hebt, is een kajak shorty voor mannen of een kajak shorty voor vrouwen geschikter voor regelmatig gebruik in de zomer. Het koudegevoel hangt immers ook af van hoe moe je bent en de temperatuur van het water.


Tussenseizoen: een neopreen kajaktanktopje


Zodra het tussenseizoen aanbreekt, schommelen de water- en luchttemperaturen sterker of dalen ze zelfs sterk. Het weer kan ook sneller omslaan. Denk er dus aan jezelf te beschermen tegen de kou als je in de herfst of de lente met een kajak op pad gaat! Je bondgenoot? Neopreen: een isolerend materiaal dat warmteverlies helpt voorkomen. Trek een neopreen wetsuit voor heren of dames aan dat je romp en bekken beschermt tegen de kou, zonder je bewegingsvrijheid te beperken. Met het grijs-blauw-oranje wetsuit blijven je armen immers vrij. Voor een betere bescherming van je benen kan je een neopreen kajakbroek gebruiken als alternatief voor de tanktop. Opmerking: voor kinderen die graag kajakken is er een junior neopreen wetsuit!


In de winter: neopreen botten of kajaklaarzen


Om je kajakoutfit te perfectioneren en in alle seizoenen het water op te kunnen, is er een kajakkledingstuk dat zowel voor occasioneel als regelmatig gebruik gewaardeerd wordt, zodra de temperatuur daalt: neopreen kajak bootten en kajaklaarzen. Neopreen botten zijn slijtvast en beschermen je tegen de kou. De kajaklaarzen zijn dikker, hebben een gripvaste zool en bieden meer bescherming voor je voeten, die gevoelig zijn voor kou!


Laat ze kiezen