Accessoires

Accessoires oriëntatiesport

Ontdek onze accessoires voor oriëntering zoals : kousen, kaarthouders of nog houder postomschrijving.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
NIEUWE COLLECTIE
€700
€350/stuk
NIEUWE COLLECTIE
€2000
€1400
VERLAAGDE PRIJS
€900
Verlaagde prijs voordien €1200
BEST BEOORDEELD
€3000
BEST BEOORDEELD
€3000
€13350
BEST BEOORDEELD
€8000 −23%
€6100
*Van 1/8/2023 en zolang de voorraad strekt
€610/stuk
€3500 −20%
€2799
*De uitverkoop begint op 31/8/2023
4.5/5 Op basis van 27813 Beoordelingen in de winkels en online

DE JUISTE ACCESSOIRES OM HET ORIËNTATIELOPEN TE ONTDEKKEN


Het kompas en de kaart zijn niet de enige instrumenten die nodig zijn om het oriëntatielopen te ontdekken. Er bestaan nog andere elementen die u praktisch comfort en bescherming bieden en die u helpen om geen minuut te verliezen op uw traject.


De kaarthouder

In een oriëntatieloop is de kaart een essentieel hulpmiddel dat met zorg behandeld moet worden om beschadigingen en verlies te vermijden en om te voorkomen dat u het einde van het parcours niet haalt. Vermijd dus om ze steeds uit uw (rug)zak te moeten halen en ze daarna terug te moeten opbergen, maar gebruik een kaarthouder. Met dit bijzonder praktische accessoire kunt u de kaart in een doorschijnend, waterdicht en vaak zelfs dampwerend plastic hoes rond de nek te dragen. Ideaal om de bakens te vinden zonder uw kostbare kaart nat te maken.


Voor u kan een oriëntatieloop alleen maar met de mountainbike? Kies dan voor de mountainbike-kaarthouder voor oriëntatielopen en multisportraids van GEONAUTE. U kunt de doorzichtige, richtbare en stevige houder gemakkelijk op het stuur van uw mountainbike monteren, waardoor u de kaart op elk ogenblik in een oogopslag kunt raadplegen.


De houder voor postomschrijvingen

Ook al is het een wedstrijd, in een oriëntatieloop is de snelste deelnemer niet noodzakelijk de grote winnaar. Meer nog: om het hoogste schavotje van het podium te veroveren, moet u alle bakens en controleposten in zo min mogelijk tijd vinden door de kaart en de fiche met postomschrijvingen die elke deelnemer ontvangt te ontcijferen. Met de houder voor postomschrijvingen (vaak omschrijvingshouder genoemd) bewaart u uw fiche binnen het gezichtsveld terwijl ze beschermd wordt tegen alle weersomstandigheden, spatten of krassen.


Gaiters en beschermkousen

Vaak zijn oriëntatielopen een prima gelegenheid om onbekende plaatsen en natuurlijke landschappen te ontdekken. Niet zelden loopt zo'n ontdekkingstocht dus naast de vaste paden, waardoor u aangepaste bescherming nodig hebt die geschikt is voor oriëntatietochten. Verstevigde kousen voorkomen blaren, beschermen uw benen tegen de vegetatie en optimaliseren de zweetafvoer.


Zowel tijdens oriëntatielopen als tijdens trailruns worden vaak beschermende beenkappen gebruikt. Ze beschermen u tegen agressieve vegetatie zoals braamstruiken, takken en zelfs rotsen.


BIJ DECATHLON VIND U ALLE ACCESSOIRES VOOR ORIËNTATIELOPEN


U wilt wel eens deelnemen aan een oriëntatieloop, maar weet niet precies wat u nodig hebt? Zoek niet langer: bij DECATHLON vindt u alle handige en onmisbare accessoires om in de beste omstandigheden op zoek te gaan naar bakens! Wat uw niveau ook moge zijn.

Laat ze kiezen