Squash rackets

Squashrackets

Welk squashracket moet ik kopen? Bij DECATHLON hebben we squashrackets voor alle niveaus: beginner, gevorderde en expert. Wij bieden squashrackets aan van Opfeel, Perfly, Tecnifibre, Dunlop, Karakal, Victor en Prince. Weet u niet zeker welk racket u moet kiezen? Bij DECATHLON is er de mogelijkheid om rackets gratis te testen. Ga naar de dichtstbijzijnde winkel om je racket te bespan vanaf 5€.
Hulp bij je keuze
Hoe kies je een squashracket?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€3900 −10%
€3495
*Van ‪31/8/2023‬ tot ‪27/11/2023‬
4.1/5 Op basis van 105 Beoordelingen in de winkels en online

Alles over onze squashrackets

Onze squashrackets maken het verschil door hun absorptie en elasticiteit. Ze zijn dan ook speciaal vervaardigd voor racketsport. In het bezit zijn van aangepast materiaal, is essentieel om aan squash te doen. Daarenboven gaan wij bij het selecteren van onze producten zeer zorgvuldig te werk. De hoge kwaliteit van de producten staat daarbij centraal.

De pluspunten van een racket

Squash vergt een degelijke uitrusting om je tegenstander te trotseren. Het vereiste materiaal, zoals squashrackets, moet intense squashwedstrijden aankunnen. Tegelijk staat het toe in alle veiligheid te genieten van je activiteit, zonder kans op blessures. Met onze squashrackets is het nu nog makkelijker om je hobby uit te oefenen! Ons materiaal, specifiek voor squash, is eveneens compact en gemakkelijk te gebruiken.

Een racket speciaal voor squash: tips & tricks

Zoals veel producten, kies je je squashrackets op basis van jouw activiteit. Toch kies je best kwalitatief materiaal, zowel als beginneling als gevorderde. Houd bij het maken van je keuze rekening met de materialen waaruit het product vervaardigd is. Zo kan je makkelijk het gebruikscomfort bepalen en wordt de duurzaamheid gegarandeerd.

Squashrackets, maar wat nog meer?

Een goed racket alleen volstaat natuurlijk niet! Breid je uitrusting nog verder uit met andere producten uit ons aanbod, zoals bijvoorbeeld squashsnaren! Bekijk ons uitgebreid aanbod aan producten voor squashers en maak jouw keuze!

Laat ze kiezen