Uitrusting

Stand-up paddle uitrusting

Al het materiaal dat je nodig hebt om aan stand-up paddle surfing te doen! Peddels, zwemvesten, pompen, waterdichte tassen, bussen en zakjes voor GSM!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€3200
€3700
Waterdichte plunjezak 40 l kaki
ITIWIT

Waterdichte plunjezak 40 l kaki

4.7/5 (46 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u

Available for rental

€1700 −11%
€1500
*Van ‪2/9/2023‬ tot ‪1/11/2023‬
VERLAAGDE PRIJS
€6500
Verlaagde prijs voordien €7000
€2900
Waterdichte bus voor kajak 10 l
ITIWIT

Waterdichte bus voor kajak 10 l

4.5/5 (228 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u

Available for rental

€1200
€1900
Waterdichte bus voor kajak 5 l
ITIWIT

Waterdichte bus voor kajak 5 l

4.2/5 (233 reviews)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u

Available for rental

4.4/5 Op basis van 12613 Beoordelingen in de winkels en online

Decathlon biedt je alle nodige uitrusting voor stand-up paddle

Stand-up paddle wint steeds meer aan populariteit onder de watersporten. Decathlon heeft dan ook een uitgebreid gamma accessoires klaar voor stand-up paddle, zodat je deze sport in alle omstandigheden kunt beoefenen voor een slanker figuur, een beter evenwicht en sterkere spieren!


Waarom onze accessoires voor stand-up paddle gebruiken?

Stand-up paddle is een boeiende sport die volop aan populariteit wint, maar die tevens hoogwaardig materiaal vereist: je uitrusting kan het immers zwaar te verduren krijgen in sterke stroming en op golven. Net daarom biedt Decathlon je niet alleen basismateriaal voor stand-up paddle aan, zoals SUP-boards, maar ook het nodige materiaal om je te beschermen. Decathlon denkt steeds aan het plezier en welzijn van zijn klanten en biedt je zowel materiaal voor stand-up paddle aan als aangepaste kleding zoals wetsuits.


Uitgebreide keuze aan accessoires voor stand-up paddle

Decathlon heeft oog voor je comfort en veiligheid, en stelde een uitgebreid gamma accessoires voor stand-up paddle samen. Uiteraard vind je bij ons ook boards. Zoals altijd zorgen we ervoor dat je een model op jouw maat vindt: je kunt kiezen voor een klassiek board of voor een opblaasbaar board, ideaal voor beginners en recreatieve suppers en verkrijgbaar onder het merk Itiwit of Bic Sport. We verkopen ook peddels met verstelbare lengte. Maar dat is nog niet alles! Decathlon heeft ook tal van andere accessoires voor stand-up paddle zoals pompen voor opblaasbare boards of drijfvesten.


Laat ze kiezen