Uitrustingen en accessoires

Uitrustingen en accessoires voor steps

Ontdek onze helmen, beschermingsmiddelen, wielen, middenstandaarden, onderdelen en andere accessoires voor je klassieke, elektrische of freestyle step.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€2900
€2500 −20%
€2000
*Van 22/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€800
4.4/5 Op basis van 18651 Beoordelingen in de winkels en online

Beschermingsmiddelen voor steppen

Klassieke, elektrische of freestyle steps kunnen soms gevaarlijk zijn als je valt. Elektrische steps kunnen hoge snelheden bereiken en freestyle steps kunnen je blootstellen aan mogelijke valpartijen in skateparken. Om het risico op letsel te beperken, is het van essentieel belang je te beschermen met beschermende kledij en een helm. Kniebeschermers, elleboogbeschermers en beschermende shorts helpen de meest blootgestelde delen van je lichaam te beschermen bij het steppen.


Accessoires voor je ritten met de step

Als je op een elektrische step rijdt, moet je er alles aan doen om zo goed mogelijk zichtbaar te zijn. Aarzel niet om je uit te rusten met accessoires zoals verwijderbare lichten, die je op je helm of op je rugzak kunt bevestigen. Neem je je step mee op het openbaar vervoer of in de auto? Stop hem dan in een draagtas of een hoes om hem schoon te houden. Moet je een onderdeel van je step vervangen? Bekijk ons brede assortiment aan steponderdelen!

Laat ze kiezen