Uitrusting

Volleybal uitrusting

Ontdek al onze volleybalnetten, nettassen en ander materiaal dat je nodig hebt om te volleyballen, zoals bescherming, tassen en scheidsrechtersartikelen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€1700
€600
€300/stuk
BEST BEOORDEELD
€1500
BEST BEOORDEELD
€350
BEST BEOORDEELD
€4500
BEST BEOORDEELD
€850
4.4/5 Op basis van 14308 Beoordelingen in de winkels en online

KWALITATIEVE VOLLEYBALNETTEN VOOR EEN OPTIMALE SPELERVARING


Ben je op zoek naar kwaliteitsvol volleybalmateriaal? Dan ben je hier aan het goede adres! Bij DECATHLON stellen we je een volledig, hoogkwalitatief productgamma voor volleybal en beachvolley voor, zodat je je geliefkoosde sport in de beste omstandigheden kunt beoefenen. In dat gamma zitten er bijvoorbeeld volleybalnetten die tegen een stootje kunnen en je een ongeëvenaard spelplezier bieden, zowel binnen als in de openlucht. Door hun stevige constructie en hun monteergemak kun je bovendien telkens weer een professioneel spelterrein opzetten, waar je ook bent.


TRAININGSMATERIAAL VOOR VOLLEYBAL OM JE SPEL TE PERFECTIONEREN


DECATHLON biedt je ook een gevarieerde selectie trainingsmateriaal. Wat je niveau ook is, met ons trainingsmateriaal kun je aan je precisie, je kracht en je coördinatie werken. Van trainingsladders over markeerkegels naar trainingsdoelen, het trainingsmateriaal voor volleybal dat we je voorstellen werd stuk voor stuk ontwikkeld om te beantwoorden aan je specifieke behoeften en om je te helpen om je doelen te bereiken.


BESCHERMINGSMATERIAAL VOOR JE GEWRICHTEN


Als je regelmatig volleybal speelt, dan zul je al wel weten hoe belangrijk het is om je gewrichten te beschermen. Daar hebben we ons gamma gewrichtsbeschermers voor. Onze kniebeschermers, elleboogbeschermers, enkelbeschermers, schouderbeschermers en compressiekousen bieden je een optimale steun en bescherming en verminderen het risico op blessures tijdens trainingen en wedstrijden. Onze beschermings- en steunartikelen bieden je veel comfort, stabiliteit en duurzaamheid, zodat je in alle vertrouwen kunt spelen en je kunt concentreren op je prestaties.


SPEEL WEDSTRIJDEN OP DE BEST MOGELIJKE MANIER, MET ONZE SCHEIDSRECHTERSUITRUSTING


Voor volleyballers met een passie voor scheidsrechteren hebben we bij DECATHLON natuurlijk ook scheidsrechtersuitrusting van de beste kwaliteit. Van fluitjes tot kaartensets: we hebben een scheidsrechtersgamma ontwikkeld dat garant staat voor een eerlijk spel en een efficiënt wedstrijdbeheer. Met ons betrouwbare gamma kun je je rol als scheidsrechter in alle vertrouwen opnemen. Je hebt al het materiaal om nauwkeurige, onpartijdige beslissingen te nemen binnen handbereik!


HANDIGE SPORTTASSEN OM AL JE VOLLEYBALMATERIAAL IN MEE TE NEMEN


Onze opberg- en transporttassen werden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de noden van volleybalspelers. Ze hebben grote compartimenten en extra zakjes om al je materiaal op een ordelijke manier op te bergen en comfortabele draagriemen om het op een aangename manier mee te nemen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over opbergplaats voor je kniebeschermers, ballen en accessoires! Onze tassen maken je leven écht gemakkelijker.


Laat ze kiezen