Horloges

Vrijduiken horloges

Apneucomputers zijn technologische juweeltjes, horloges met dieptesensoren. Ze zijn bestand tegen diepe onderdompeling en zijn uitgerust met voorzieningen die zijn aangepast aan de behoeften van freedivers.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
4/5 Op basis van 6 Beoordelingen in de winkels en online

HET DUIKHORLOGE ALS VEILIGHEIDSMATERIAAL


Omdat vrijduiken gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk om de sport onder toezicht te doen en heb je meetinstrumenten nodig om veilig te kunnen duiken en steeds beter te worden. Een duikhorloge wordt sterk aangeraden door professionele duikers en helpt je om alle nodige informatie tijdens het duiken in de gaten te houden.


Om je veiligheid te kunnen garanderen moet het duikhorloge, of dieptemeter, je positie in de onderwaterwereld aangeven, je diepte, de tijd van je duik, de temperatuur, en het allerbelangrijkste, en dat onderscheidt het duikhorloge van andere horloges: de oppervlakte-interval. Maar er bestaan ook duikhorloges met extra functies om je te helpen je prestaties te verbeteren, je fysieke mogelijkheden te controleren en zelfs je vooruitgang op te volgen.


HET DUIKHORLOGE DAT VOLDOET AAN JOUW NODEN


Bij de keuze van een duikhorloge of -computer voor vrijduiken moet je rekening houden met de nodige basisfuncties, maar ook of je in jouw niveau en manier van sporten nog andere functies zou willen. Beginners raden we aan om een eenvoudig en gemakkelijk af te lezen model te kiezen. Voor ervaren vrijduikers kan een duikcomputer met veel extra functies dan weer onmisbaar zijn.


Laat ze kiezen