Zwembaden & Spa

Zwembaden & Spa

Ben je op zoek naar een zwembad, groot of klein? Comfort en gebruiksgemak staan centraal in ons aanbod zwembaden van Nabaiji, Intex, Bestway en andere merken.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€300 −16%
€250
*Van 4/8/2023 en zolang de voorraad strekt
€5.64200 −26%
€4.11897
*De uitverkoop begint op 27/9/2023
BEST BEOORDEELD
€2400
BEST BEOORDEELD
€1700 −11%
€1500
*Van 4/8/2023 en zolang de voorraad strekt
€85120 −75%
€21100
*De uitverkoop begint op 15/9/2023
€6895
4.2/5 Op basis van 7645 Beoordelingen in de winkels en online

Een bovengronds zwembad of een ingebouwd zwembad?


Er bestaan twee grote categorieën van zwembaden. Er zijn bovengrondse zwembaden en ingebouwde zwembaden. De bovengrondse zwembaden moeten niet worden ingegraven. Ze bestaan in allerlei soorten. Opblaasbare zwembaden zijn bovengrondse zwembaden die zeer populair zijn en eenvoudig te installeren. Je moet je zwembad immers alleen opblazen en vullen met water om ervan te kunnen genieten. Opzetzwembaden zijn eveneens bovengrondse zwembaden. Ze bestaan uit een soepel bad dat wordt ondersteund door een frame met buizen. Doorgaans hebben ze een aantrekkelijke omvang en zijn ze tegelijkertijd eenvoudig te monteren en demonteren. Een echte "must have" voor je tuin in de zomer. De kinderzwembaden zijn dan weer zeer gebruiksvriendelijk en klein zodat je kinderen het water voorzichtig kunt laten ontdekken.


Een zwembad als ideale verfrissing op warme dagen


Wat is er aangenamer dan een frisse duik in een zwembad tijdens warme zomerdagen? Een zwembad in je tuin helpt je het hoofd koel houden en ook je andere familieleden kunnen ervan genieten. Waterpret voor de kinderen, ontspanning voor man- of vrouwlief… Ontdek ons assortiment zwembaden en vind het model dat het best aan je wensen voldoet.


Een zwembad kopen bij Decathlon: welke keuze heb ik?


Bij Decathlon kan je verschillende soorten zwembaden kopen, afhankelijk van wat je zoekt. Kies hier uit onze opblaasbare zwembaden, kinderzwembaden, opzetzwembaden, houten zwembaden en voor de liefhebbers/ opblaasbare spa & hottub baden. Wat je ook zoekt, waterpret verzekerd! Bovendien kan je bij Decathlon ook accessoires en toebehoren voor je zwembad kopen zoals zwembadtrapjes, een afdekzeil, waterfilter, luchtpompen, schepnetjes, zwembadverwarming… en natuurlijk luchtmatrassen en opblaasbare zwembanden zoals de populaire roze flamingo.


Welke verschillende soorten zwembaden zijn er?


Er bestaan twee grote categorieën van zwembaden. Er zijn bovengrondse zwembaden en ingebouwde zwembaden. De bovengrondse zwembaden moeten niet worden ingegraven. Ze bestaan in allerlei soorten.

  • Opblaasbare zwembaden zijn bovengrondse zwembaden die zeer populair zijn en eenvoudig te installeren. Je moet je zwembad immers alleen opblazen en vullen met water om ervan te kunnen genieten!
  • Opzetzwembaden zijn eveneens bovengrondse zwembaden. Ze bestaan uit een soepel bad dat wordt ondersteund door een frame met buizen. Doorgaans hebben ze een aantrekkelijke omvang en zijn ze tegelijkertijd eenvoudig te monteren en demonteren. Een echte "must have" voor je tuin in de zomer!
  • De kinderzwembaden zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn klein zodat je kinderen het water en de onderwaterwereld voorzichtig kunnen ontdekken.


Laat ze kiezen