HOE KIES IK EEN BUIKSPIERTRAINER?

Je doel bepaalt welke buikspiertrainer je moet kiezen: wil je je diepe buikspieren strakker maken (effect van een platte buik) of wil je je oppervlakkige spieren versterken (naar een “sixpack”)? Wij leggen je het verschil uit tussen dynamische en statische toestellen.

hoe-kies-ik-een-buikspiertrainer-banner

DYNAMISCH TRAINEN en STATISCH TRAINEN

comment_choisir_appareilabdo_picto2

SIXPACK 

 

Wil je je buikspieren ontwikkelen en aflijnen om een 'sixpack' tevoorschijn te toveren? Dan moet je de oppervlakkige buikspieren verder ontwikkelen. Dat doe je door dynamisch te trainen (sit-ups) met buikspiertrainers zoals een roller of buikspierplanken waar je verschillende oefeningen mee kunt doen. Maak de juiste keuze en controleer de stevigheid van het product, de aangeboden functies en de compactheid om het eenvoudig op te bergen.

DYNAMISCH TRAINEN en STATISCH TRAINEN<br>

PLATTE BUIK

Je kunt ook trainen om je figuur strakker te maken en een platte buik te krijgen. Dat doe je door de diepe buikspieren van de rechte buikspier op een statische manier te trainen (core strength). Je krijgt niet alleen een mooier figuur maar je verbetert ook je houding en beschermt je lendenen. Dergelijke oefeningen kun je perfect uitvoeren met accessoires, zoals een fitnessbal, die je aan je evenwicht laten werken. Toestellen zoals fitnessbanken zijn niet geschikt om statisch te trainen.

ab wheel

AFWISSELEND TRAINEN (STATISCH & DYNAMISCH)

ab wheel
Hoe kies ik een buikspiertrainer?

ANTOINE

JE SPECIALIST SPIERTRAINING

Door je buikspieren te trainen, ziet je buik er strakker uit, krijg je een mooi afgelijnd figuur en kun je je lenden verstevigen. Zorg er steeds voor dat je je buikspieren goed samentrekt tijdens je oefeningen.