WAT DOEN WIJ MET JOUW FEEDBACK?

Hoe feedback geven, en waarom is dat zo belangrijk?

feedback geven of een vraag stellen op decathlon coach

Als je feedback achterlaat op Google Play of via de Apple Store, dan werkt het hele team samen om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We willen graag van je horen...

ALS JE EEN TECHNISCH PROBLEEM HEBT

Heb je een technisch probleem, stuur dan een mail naar support@geonaute.com. Je mail komt dan terecht bij onze mensen van de technische dienst, zij werken samen met onze ontwikkelaars. Ze proberen je probleem zo goed mogelijk te begrijpen en je een duurzame oplossing te bieden. Op dit adres kun je ook terecht voor bepaalde bugs. Je staat in rechtstreekse verbinding met onze ontwikkelaars, waardoor we je probleem ook in de updates van onze app kunnen oplossen.

ALS JE EEN VRAAG HEBT OVER EEN PROGRAMMA, EEN FUNCTIE OF ALLES WAT MET ONZE DIENST TE MAKEN HEEFT

We bieden je meteen een antwoord, of we zullen je voorstellen om te mailen naar contact@decathloncoach.com. Ook hier beantwoordt ons team je vragen, in samenwerking met onze coaches Philippe Propage en Kalenji voor het hardlopen, en Newfeel voor het sportief wandelen en nordic walking.

TRAININGSPROGRAMMA EN SPORTIEVE TIPS

Als je rechtstreeks in de app feedback geeft over een trainingsplan of over een artikel, dan zijn het onze coaches die zullen antwoorden: Kalenji en Newfeel, onze praktijkexperten.~Zij werken de trainingsplannen uit en schrijven er adviezen bij, waardoor zij het meest geschikt zijn om te antwoorden op jouw feedback en vragen. Als het grootste deel van de feedback bijvoorbeeld uitwijst dat een plan niet duidelijk genoeg is, te ingewikkeld of niet voldoende onderbouwd, dan passen ze dat plan aan.

Als je een vraag stelt aan een coach, dan komt die terecht bij Philippe Propage. ~Hij beantwoordt je vraag zelf, of wij doen dat in samenspraak met hem. Wij, dat zijn Jérome, Frédéric of ikzelf.~Hij kan ook de vereisten van een plan preciseren, als uit de feedback die hij ontvangt blijkt dat die niet duidelijk zijn, of nieuwe plannen maken.~Vandaag hebben we bijvoorbeeld trainingsplannen geïmplementeerd voor één sessie per week, die in het begin niet voorzien waren maar waar veel vraag naar bleek te zijn! Idem voor unieke sessies.

SOCIALE NETWERKSITES

Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via de sociale netwerken!~We zitten op Facebook en Instagram, zodat je gemakkelijk informatie kunt vinden over ons: nieuwe functies, tips en tricks, adviezen, het leven van het team enz...~Als jij je sportieve avonturen met ons deelt, dan zien wij meteen voor wie we het allemaal doen... We vinden het echt heel leuk om iets over jou te lezen en te zien wat je bereikt hebt en waar je trots op bent!

HET TEAM EN DE FUNCTIES

Ons team bestaat uit 10 personen, en we zijn alle dagen bezig met jullie feedback. ~We zijn een kleine dienst, en daardoor hebben we snel, en vooral rechtstreeks, toegang tot jullie tips en feedback. ~Zo krijgen ook onze productmanager en onze ontwikkelaars een rechtstreeks beeld van wat jullie willen, en kunnen we jullie een concreet en snel antwoord bieden.

Wil je opgenomen worden in onze databank van testpersonen, als eerste kunnen genieten van nieuwe functionaliteiten en ons feedback geven? Stuur dan een mail naar contact@decathloncoach.com

Even een voorbeeld. We hebben heel veel vragen gekregen om sportsessies manueel te kunnen ingeven in de app. Deze functie wordt tegen het einde van dit jaar beschikbaar. Je zult er al je sportsessies rechtstreeks vanaf je smartphone kunnen op ingeven: Zwemmen, mountainbiken, fitness, yoga, boksen enz....

Helaas kunnen we natuurlijk niet op alle vragen en verzoeken een positief antwoord geven... Voor sommige functies krijgen we heel veel aanvragen, en we proberen steeds om ze te integreren in de volgende update, maar jammer genoeg kan dat niet voor alles. Daarom moet ik je dus af en toe antwoorden dat iets niet mogelijk is...

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen en je verhalen, vragen en opmerkingen met ons te delen. Dankzij jouw feedback kunnen we je de meest geschikte diensten aanbieden! :)