Yoga zonnegroet

Yoga basics : 

.

Wie yoga doet, krijgt eerder vroeg dan laat te maken met de fameuze zonnegroet. dit is een een basis sequence (of opeenvolging van houdingen) die vaak als opwarming gebruikt wordt. in deze korte flow komen een aantal basishoudingen aan bod, zodals de plank, de cobra, de neerwaartse hond en de voorwaartse buiging. 

in deze korte video staat yogadocent joachim meire iets langer stil bij de houdingen, zodat je deze op de meest efficiënte en veilige manier kunt uitvoeren. oefen deze flow een aantal keer om energie op te wekken en je op te warmen voor de rest van de dag of het vervolg van je yoga practice.

Joachim meire

Over joachim meire 

Joachim Meire is yogadocent en Decathlon ambassadeur. Hij startte zelf met yoga in 1999, ondertussen leidde hij al meer dan 500 yoga teachers op in zijn eigen yoga teacher training. Joachim is mede-auteur van het boek “Yoga met Evy”, organisator van Yogaland Festival en oprichter van Yogatele.be. Op dit online yogaplatform kun je terecht voor gratis yogalessen, zodat je thuis in je vertrouwde omgeving kunt oefenen.