Kledij

Atletiekkledij

Aangezien atletiek verschillende disciplines omvat met hun eigen specifieke kenmerken, is het belangrijk om je comfortabel te voelen in je kleding zodat je vooruitgang kan boeken en presteren. Door geschikte atletiekkleding te kiezen, zorg je voor een goede bewegingsvrijheid bij elke stap. Ontdek hieronder comfortabele outfits en ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen, die bijdragen aan je comfort en prestaties op de atletiekbaan.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€700
€1200 −50%
€600
*Van ‪6/8/2023‬ tot ‪2/10/2023‬
BEST BEOORDEELD
€2500 −40%
€1500
*Van 29/9/2023 en zolang de voorraad strekt
BEST BEOORDEELD
€1300 −53%
€600
*Van 15/4/2023 en zolang de voorraad strekt
4.6/5 Op basis van 24941 Beoordelingen in de winkels en online

EEN UITRUSTING VOOR ELKE ATLETIEK DISCIPLINE


Atletiek is een heel complete sport die in verschillende disciplines wordt beoefend: lopen, gooien en springen. Elk van hen vereist dat je zeer specifieke bewegingen uitvoert, zowel in de armen als in de benen. Daarom is het dragen van aangepaste kleding en ondergoed essentieel, zodat je in alle omstandigheden kunt presteren, dankzij uitstekende ondersteuning en optimale bewegingsvrijheid.


HOE KIES JE ATLETIEKKLEDING?


We geven je enkele tips bij het kiezen van kledij voor atletiek:

  • Ademende kledij: kies voor kleding gemaakt van lichte, ademende stoffen die vocht afvoeren en je helpen droog te blijven tijdens de training. Zoek dus naar technische stoffen zoals polyester of nylon in plaats van katoen, dat de neiging heeft om vocht vast te houden.
  • Ondersteuning voor de spieren: hardloopleggings zijn ontworpen om je spieren te ondersteunen, een betere doorbloeding te geven en wrijving te verminderen. Daarnaast zijn ze vaak gemaakt van elastische stoffen die de bewegingsvrijheid bevorderen.
  • Ondergoed: voor dames is het belangrijk om een ​​goed passende sportbeha te kiezen die superieure ondersteuning biedt tijdens het sporten. Voor dames, heren en kinderen is aansluitend en ademend sportondergoed heel belangrijk om schuren en irritaties te voorkomen.


ATLETIEKKLEDING KOPEN BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON vind je zeker de juiste sportkleding en -ondergoed voor dames, heren en kinderen die je in alle omstandigheden optimaal comfort bieden. De atletiekkleding die wij aanbieden, is hiervoor ontworpen en garandeert je een tweede huideffect alsook veel bewegingsvrijheid zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties. En om het assortiment van je atleet compleet te maken, bieden we ook een hele reeks atletiekschoenen aan, evenals accessoires om je favoriete discipline te beoefenen.


Laat ze kiezen