Boksbescherming

Boksbescherming

Wanneer je gaat boksen is het verstandig om je eigen lichaam te beschermen, maar ook dat van je tegenstander. Bij DECATHLON verkopen we onder andere bokshelmen en gebitsbeschermers om je gezicht te beschermen, maar ook scheenbeschermers om je schenen te beschermen tijdens het kickboksen. Het maakt niet uit op welk niveau je bokst of kick bokst, voor iedere sporter hebben we de juiste bescherming.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Vanaf
€7995 −12%
€6995
*De uitverkoop begint op 2/9/2023
4.1/5 Op basis van 3851 Beoordelingen in de winkels en online

Boksbeschermingen voor een sportbeoefening in alle veiligheid

Frans boksen, thaiboksen, Engels boksen, kickboksen ... welk type boksen je ook beoefent, je hebt sowieso nood aan boksbeschermingen om in optimale omstandigheden te kunnen boksen. Het boksmerk OUTSHOCK van DECATHLON biedt je een ruime keuze aan hulpmiddelen voor je trainingen in de sportzaal en thuis.

Helmen en boksbescherming

Wie bokst, heeft veel beschermingselementen nodig om de impact van schokken te beperken. Het spreekt voor zich dat je hoofd goed moet worden beschermd. Ons boksmerk OUTSHOCK biedt je een ruime waaier helmen die verschillende soorten bescherming bieden: open helm, volledige helm die de jukbeenderen beschermt. Gebitsbeschermers, kruisbeschermers ... Er zijn talloze beschermingsmogelijkheden voor boksers. Voor vrouwelijke boksers hebben we een borstbeschermer en een kruisbeschermer die speciaal werden ontworpen om de gevoelige zones te beschermen. Wat de bescherming voor thaiboksen betreft, net als voor andere types boksen met gebruik van vuisten en voeten, bieden we onder meer voetbeschermers, scheenbeschermers en elleboogschermers aan, die alle onontbeerlijk zijn om je goed te beschermen bij boksvarianten als thaiboksen en kickboksen.

Laat ze kiezen