Accessoires

Petanque accessoires

Ontdek onze petanque accessoires : buts, hoezen, onderhoudskit, ballenverzamelaars, puntmarkeerders, cirkels, meters.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€1500
€500
4.6/5 Op basis van 8080 Beoordelingen in de winkels en online

WIE PETANQUE ZEGT, ZEGT PETANQUE-ACCESSOIRES!


Bij petanque denk je onmiddellijk aan een vlakke baan, petanqueballen die met wisselende nauwkeurigheid en succes naar een but worden gegooid. De uitrusting van een petanquespeler bestaat echter uit meer dan dat. Er zijn verschillende accessoires die het spelen van petanque gemakkelijker en handiger kunnen maken, zoals een draagtas, een ballenraper of een petanquecirkel.


De draagtas

Het is belangrijk om zorg te dragen voor je petanquemateriaal. Stop je uitrusting daarom in een opbergtas voor petanqueballen. In deze tas zijn de ballen goed beschermd en makkelijk mee te nemen. Dankzij de handgreep kan je hem gemakkelijk dragen. De tassen van Koodza zijn ontwikkeld om 3 petanqueballen te vervoeren, evenals je petanque-accessoires zoals een but, een rolmaat, en zelfs nog meer als je kiest voor het XL-model.


De ballenraper

Als je petanque speelt, moet je je vaak bukken om de ballen na het spel op te rapen. Dit kan rugpijn veroorzaken. Maar gelukkig is er een systeem waarmee je je petanqueballen kunt oprapen zonder te hoeven bukken: de ballenraper. Dankzij zijn krachtige magneet is hij het perfecte hulpmiddel voor iedereen die zijn rug niet wil opofferen aan zijn passie voor petanque!

De cirkel

De petanquecirkel is zonder twijfel het accessoire dat van jou een echte pro maakt. Het geeft het lanceerplatform aan, het gebied waar de spelers zich moeten bevinden om te schieten of te plaatsen.

Laat ze kiezen