Loopkledij heren

Loopkledij heren

Niet enkel loopschoenen zijn belangrijk, maar ook je loopkledij is een belangrijk voor runners. Technische loopkledij zorgt voor extra comfort, bescherming tegen het weer en een goede zweetafvoer. Onze hardloopkledij is gericht op de beginnende lopers en joggers en voorziet het juiste comfort en zweetafvoer. Onze technische loopkledij zorgt daarnaast ook voor minder irritaties tijdens langere loopsessies en loopwedstrijden.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Visibility
Zien en gezien worden! Loopverlichting
NIEUWE COLLECTIE
€700
€350/stuk
NIEUWE COLLECTIE
€2000
BEST BEOORDEELD
€1400 −28%
€1000
*Van 10/4/2023 en zolang de voorraad strekt
BEST BEOORDEELD
€2500 −40%
€1500
*Van 29/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€2000 −50%
€1000
*Van ‪26/8/2023‬ tot ‪25/10/2023‬
€2000 −25%
€1500
*Van 1/9/2023 en zolang de voorraad strekt
€1200 −16%
€1000
*Van 1/9/2023 en zolang de voorraad strekt
4.5/5 Op basis van 58864 Beoordelingen in de winkels en online

COMFORTABELE EN PRESTATIEGERICHTE LOOPKLEDIJ VOOR HEREN


Om je hoofd tijdens het lopen te kunnen leegmaken, is het belangrijk dat je schoenen en je kledij comfortabel zitten. Je kledij moet je voldoende bewegingsvrijheid gunnen, zowel tijdens de opwarming als tijdens de race zelf. Een kwalitatieve loopoutfit mag je niet hinderen en moet er voor zorgen dat je je volledig op je training kan concentreren. Integendeel, je kledij moet bijdragen tot soepele en vloeiende bewegingen en je toelaten je snelheid en/of je uithouding op te voeren.


HOE ZIET DE IDEALE LOOPOUTFIT VOOR HEREN ER UIT?


Voor de ideale loopoutfit bestaat geen sluitende definitie. Maak je keuze op basis van verschillende factoren. Naast je loopniveau, moet je ook rekening houden met de weersomstandigheden en de omgeving waarin je loopt. Door je inspanningen ga je zweten. Je hebt dan ook behoefte aan technische textielvezels die het vocht van je boven- en onderlichaam afvoeren. Bij koud weer zal het iets langer duren vóór je het van een inspanning warm krijgt. Na die inspanning ben je gevoeliger voor de buitentemperatuur. Je kledij moet je lichaamswarmte dus vóór, tijdens en na je loopsessie op peil houden. Ook comfort is een essentiële factor, aangezien je kledij er mee voor moet zorgen dat je je doelstellingen (hoe die er ook uitzien) haalt. Je mag je geenszins beperkt voelen in je bewegingen.


WELKE KLEDIJ MOET JE VOOR HEREN KIEZEN?


Als beginnende loper geef je maar beter de voorkeur aan comfortabele kledij. Denk aan een loopshirt dat je zweet goed afvoert en een lichte loopshort met een elastische tailleband. Voor de tussenlaag kies je meer technische kledij. Een T-shirt in ademende stof past perfect bij een looplegging met vlakke naden. Dankzij de optimale bewegingsvrijheid, geven je soepele bewegingen je een goed gevoel. In een later stadium kan je je loopoutfit vervolledigen met een windjack en een T-shirt met lange mouwen om je tegen temperatuurschommelingen te beschermen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN AANGEPASTE LOOPKLEDIJ?


Onze loopkledij is verkrijgbaar in heel wat strakke of iets bredere modellen voor een goede verluchting. Een nauw aansluitende snit zit tijdens het lopen comfortabel, maar drukt je spieren niet samen. Bovendien zit het beperkte aantal naden op strategische plaatsen om irritatie door wrijving te voorkomen. Onze ontwerpen houden rekening met de lichaamsbouw en de gewoonten van lopers. De T-shirts, shorts en leggings bieden het voordeel dat ze niet omhoog kruipen of afzakken, ongeacht de uitgevoerde bewegingen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van zakken waarin je persoonlijke voorwerpen kan meenemen.


OP ZOEK NAAR LOOPKLEDIJ VOOR HEREN BIJ DECATHLON?


Loopkledij voor heren moet je kiezen in functie van de weersomstandigheden en het gewenste comfort. Onze merken Kalenji en Kiprun helpen je de outfit te vinden die bij je past en laten je kiezen uit een brede selectie die op basis van strikte normen werd samengesteld met de specifieke behoeften van lopers in het achterhoofd.


Laat ze kiezen