Loopkledij kinderen

Loopkledij kinderen

Loopkledij is ook belangrijk voor kinderen. De technische stoffen van onze loop t-shirts, loopbroeken en loopshorts zorgen voor meer zweetafvoer en minder irritatie tijdens het lopen of tijdens sportlessen. Daarnaast zijn onze loopjassen en looptruien de ideale bescherming voor training buiten bij regen of koud weer
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€4299 −62%
€1627
*De uitverkoop begint op 3/10/2023
€7000
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€1800 −25%
€1348
*De uitverkoop begint op 29/9/2023
€3599 −58%
€1501
*De uitverkoop begint op 3/10/2023
€4999 −64%
€1782
*De uitverkoop begint op 3/10/2023
€2900
BEST BEOORDEELD
€900 −22%
€700
*Van 24/8/2023 en zolang de voorraad strekt
4.6/5 Op basis van 1430 Beoordelingen in de winkels en online

LOOPKLEDIJ VOOR KINDEREN AANGEPAST AAN HUN MORFOLOGIE VOOR DE BESTE PRESTATIES


Voor comfortabele en kwaliteitsvolle hardloopkledij voor kinderen is het belangrijk om hoogwaardige materialen te kiezen die zweet effectief afvoeren en de lichaamstemperatuur stabiel houden. Materialen als polyester, gerecycled polyester en nylon worden vaak gebruikt omdat ze licht, ademend en sneldrogend zijn. Platte naden zijn ook belangrijk om schuren en huidirritatie te voorkomen. De pasvormen en snitten worden aangepast aan de morfologie van kinderen om hen maximale bewegingsvrijheid te geven. Zo zitten de kinderen altijd gemakkelijk in hun sportkledij. Onze kledingstukken moeten ervoor zorgen dat kinderen vrij en soepel kunnen lopen om aan hun snelheid en/of uithoudingsvermogen te werken.


WAT IS DE IDEALE LOOPKLEDIJ VOOR KINDEREN?


De ideale hardloopkleding voor kinderen heeft geen pasklare definitie. Het wordt gekozen op basis van verschillende factoren. Naast hun niveau moet je rekening houden met externe factoren zoals het weer en de omgeving waarin ze rennen. Door hun inspanningen gaan ze zweten, dus hebben ze technische kledingstukken nodig die zweet afvoeren, zowel voor het het bovenlichaam als het onderlichaam. Bij koud weer hebben ze eventjes nodig om zich op te warmen en na de inspanning zullen ze sneller de kou voelen. Kies daarom voor sportkledij die de lichaamswarmte vasthoudt voor, tijdens en na hun looptraining. Comfort is ook essentieel, want loopkledij voor kinderen moet de nodige bewegingsvrijheid geven, zodat ze zich helemaal kunnen focussen op hun favoriete sportbeoefening.


WELKE LOOPKLEDIJ MOET IK NU KIEZEN VOOR MIJN KIND?


Als je kind start met hardlopen, koop dan sportkledij waarin hij of zij zich comfortabel voelt. Als je kind voor het eerst wil gaan lopen, kies dan een loopshirt dat zweet afvoert en een lichte loopshortje met een elastische band. Als hij of zij al wat ervaring heeft met hardlopen, kan je naar de meer technische loopkledij kijken. De ademende t-shirts om te lopen passen perfect bij onze hardloopleggings met platte naden. Je kind zal vlotter en makkelijker kunnen lopen dankzij deze loopoutfit die veel bewegingsvrijheid geeft. Voor de meest gedreven lopertjes kan je een volledige set loopkledij kopen, met een windjack en een t-shirt met lange mouwen, om hem of haar te beschermen tegen het eventueel slechte weer en temperatuurschommelingen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN AANGEPASTE LOOPKLEDIJ VOOR KINDEREN?


Onze collectie loopkledij voor kinderen bestaat uit aansluitende of iets lossere modellen.. De aansluitende loopkledij zorgt voor ondersteuning tijdens een loopwedstrijd, zonder te veel druk uit te oefenen op de spieren. De lossere modellen garanderen een goede ventilatie. Daarnaast zijn onze loopoutfits voorzien van zo min mogelijk naden, en als die er al zijn worden ze strategisch geplaatst om irritatie door wrijving te voorkomen. Bovendien houdt het ontwerp rekening met de morfologie van jonge hardlopers. T-shirts, korte broeken en leggings hebben het voordeel dat ze niet omhoog kruipen of naar beneden zakken, ongeacht de bewegingen tijdens het sporten. Sommige modellen hebben zelfs zakken waarin de jonge sportievelingen kleine benodigdheden kwijt kunnen.


LOOPKLEDIJ VOOR KINDEREN KOPEN BIJ DECATHLON


Loopkledij voor kinderen moet voldoen aan strenge eisen om goed te kunnen sporten (comfort, beweging, temperaturen). Onze passiemerken Kalenji en Kiprun helpen je om de juiste sportkledij voor je kinderen te vinden dankzij een uitgebreide collectie, die voldoet aan de vooropgestelde eisen en die speciaal ontworpen is om je favoriete sport te beoefenen: hardlopen. Bij DECATHLON kan je uiteraard ook loopschoenen voor kinderen kopen die aangepast zijn aan hun lichaamsbouw en hun behoeften.


Laat ze kiezen