Aquashoes

Waterschoenen, snorkeling aquashoes

Deze schoenen zijn ideaal om te gaan snorkelen. Ook al zijn ze niet gemaakt om te palmen, ze zijn perfect om in het water te lopen, zowel op rotsen als op zand. Kies de juiste maat om te vermijden dat je ze in het water verliest, of dat je blaren krijgt. Ze hebben een binnenzool voor een goede demping en een antislip-buitenzool om te voorkomen dat je uitglijdt op de rotsen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
VERLAAGDE PRIJS
€800
Verlaagde prijs voordien €900
BEST BEOORDEELD
€1300 −23%
€1000
*Van ‪13/8/2023‬ tot ‪12/10/2023‬
BEST BEOORDEELD
€1300 −23%
€1000
*Van ‪13/8/2023‬ tot ‪12/10/2023‬
€4900 −18%
€4000
*Van 4/8/2023 en zolang de voorraad strekt
VERLAAGDE PRIJS
€800
Verlaagde prijs voordien €900
BEST BEOORDEELD
€1500 −20%
€1200
*Van 4/8/2023 en zolang de voorraad strekt
4.3/5 Op basis van 23576 Beoordelingen in de winkels en online

AQUASHOES, ’EEN GOED ALTERNATIEF VOOR SNORKELVINNEN, ZOWEL VOOR BEGINNERS ALS KINDEREN

Zowel bij duiken als snorkelen, zijn vinnen de beste oplossing om je vlot in het water voort te bewegen. Nochtans voelt niet iedereen zich even comfortabel met snorkelvinnen aan z'n voeten: er zijn mensen die er niet graag mee zwemmen en anderen die niet weten hoe ze te gebruiken. Daarom zijn aquashoes een goed alternatief voor vinnen. Zeker voor beginnende snorkelaars en kinderen. Deze waterschoenen beschermen je voeten zonder je te hinderen in je bewegingen. Het is wel zo dat je met waterschoenen niet kunt palmen! Maar ze laten je wel toe om in het water te lopen, over de rotsen en het zand om te zoeken naar koralen, flora en onderwaterleven.


WATERSCHOENENVOOR IN HET WATEREN OP HET STRAND

Aquashoes zijn vooral veelzijdig. Je kunt ze op het strand dragen, maar ook tijdens het zwemmen of het snorkelen. Zo zijn je voeten altijd beschermd. snorkelingJe kunt ze als strandschoenen gebruiken in plaats van die loszittende slippers. Zo vermijd je dat je je voetzolen verbrandt op het hete zand. Of gebruik ze als waterschoenen om over kiezelstenen en rotsen te lopen zonder uit te glijden of je te bezeren. Waterschoenen hebben een doeltreffende antislip-buitenzool terwijl de binnenzool zorgt voor een goede schokdemping. Een laatste detail: aquashoes blijven goed aan je voeten zitten, zelfs als ze nat zijn!


KINDEREN, VOLWASSENEN EN BABY'S: DECATHLON HEEFT AQUASHOES VOOR HET HELE GEZIN!

Aquashoes maken deel uit van de uitrusting van beginnende snorkelaars, samen met een thermische snorkeltop en een Easybreath-masker. masque EasybreathVoor meer bescherming kun je het hele gezin uitrusten met waterschoenen. Zo kan iedereen zorgeloos van het water genieten. Aquashoes bestaan er in modellen voor kinderen, volwassenen en baby's: voor elk wat wils!

Laat ze kiezen