Trampolines accessoires

Trampolines accessoires

Ontdek onze trampoline accessoires: verankeringsset om een goede houvast te garanderen en te voorkomen dat uw trampoline wegvliegt, beschermhoes om uw trampoline droog te houden, ladder om gemakkelijk op uw trampoline te klimmen. Zorg ervoor dat u de grootte van uw trampoline bekijkt.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€3900 −23%
€2999
*De uitverkoop begint op 2/9/2023
€3499
€2795 −7%
€2598
*De uitverkoop begint op 1/9/2023
€4595
€3495
Verankeringsset
EXIT TOYS

Verankeringsset

Uitsluitend online verkocht
€4395
€3750 −38%
€2299
*De uitverkoop begint op 2/9/2023
€5900
4.3/5 Op basis van 1490 Beoordelingen in de winkels en online

EEN VERANKERINGSSET EN EEN LADDER ZORGEN VOOR DE STABILITEIT EN TOEGANKELIJKHEID VAN JE TRAMPOLINE


Als je trampoline blootgesteld is aan de wind of als ze bedoeld is voor de kinderen, is het aan te raden ze te voorzien van een verankeringsset. Zo blijft je trampoline tijdens het gebruik stevig op de grond staan en vermijd je dat ze wind kan vangen. Voorzie ook een geschikte ladder, om gemakkelijker op en af de trampoline te kunnen stappen.


MET EEN LADDER HEB JE GEMAKKELIJK TOEGANG TOT JE TRAMPOLINE


Het plaatsen van een trampolineladder is de beste manier om het zowel voor kinderen als volwassenen gemakkelijker te maken op en af de trampoline te stappen, maar ook om te voorkomen dat iemand zich verwondt door van de rand te springen. Trampolineladders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes voor de verschillende types trampolines, die niet alleen verschillen in diameter, maar ook in hoogte. De ladder wordt eenvoudig aan het trampolineframe bevestigd door middel van een haaksysteem.


Bij sommige modellen zijn de treden gemaakt van metaal voor de stevigheid. De treden zijn dan wel bekleed met antislip kunststof om de veiligheid van de gebruikers, zowel kinderen als volwassenen, te verzekeren. Bepaalde andere modellen in staal zijn ook behandeld om bestand te zijn tegen roestvorming, een belangrijk pluspunt omdat dit accessoire buitenshuis gebruikt wordt.


EEN VERANKERINGSSET ZORGT ERVOOR DAT JE TRAMPOLINE OP DE GROND BLIJFT


Door haar gewicht, dat varieert van 40 tot 200 kilo, is een trampoline normaal gesproken zwaar genoeg om zelf op de grond te blijven staan als ze in gebruik is. Maar zoals je weet, heeft een trampoline een springmat, die bij winderig weer erg onderhevig hieraan kan zijn. De beste manier om je trampoline aan de grond te bevestigen en onaangename verrassingen te vermijden, is ze uitrusten met een verankeringsset.


BIJ DECATHLON VIND JE ALLE TRAMPOLINE-ACCESSOIRES


Om je veiligheid te garanderen en de toegang tot je trampoline te vergemakkelijken, biedt Decathlon een ruim assortiment trampoline-accessoires aan tegen de beste prijs, en van gerenommeerde merken zoals Salta, Berg en Domyos.


Laat ze kiezen