Badmintonkledij

Badmintonkleding

Ontdek al onze badmintonkleding voor mannen, vrouwen en kinderen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€600
€300/stuk
ECODESIGN
€1500
€750/stuk
BEST BEOORDEELD
€900
€300/stuk
€2100
ECODESIGN
€1200
€600/stuk
ECODESIGN
€1300
€3500 −20%
€2800
*De uitverkoop begint op 25/9/2023
Short Kempa
KEMPA

Short Kempa

Uitsluitend online verkocht
ECODESIGN
€1200
€600/stuk
Vanaf
€3000 −35%
€1950
*De uitverkoop begint op 29/9/2023
€3500
4.6/5 Op basis van 45400 Beoordelingen in de winkels en online

Waarom badmintonkleding dragen?


Badminton wordt steeds vaker buiten gespeeld, maar het is in de eerste plaats een zaalsport. Het weer is dus geen excuus om een training te missen en je hebt niet voor elk seizoen badmintonkleding nodig. Een t-shirt of tanktop en een korte broek of rok zijn meer dan voldoende. In feite is dit de standaardkleding die mannelijke en vrouwelijke badmintonners dragen.Er is geen beperking aan het ontwerp, je kunt je uitleven en kiezen voor kleurrijke badmintonkleding!


Hoe kies je badmintonkleding?


Je badmintonkleding moet praktisch zijn. En vooral comfortabel, het liefst van elastisch materiaal, zodat je meer bewegingsvrijheid hebt op het veld. Het beste is om lichte, transpirerende stoffen te kiezen. Het beste is om een t-shirt te kiezen met mesh inzetstukken aan de zijkanten en onder de armen voor een betere ventilatie.
Goed idee: maak je badmintonoutfit compleet met een paar sokken die goede ondersteuning bieden, bestand zijn tegen wrijving en de kans op irritatie beperken.


Een goed passend paar badmintonschoenen.


Om de uitrusting compleet te maken: badmintonschoenen aangepast aan je spel en je lichaamsbouw. De belangrijkste criteria om rekening mee te houden zijn: grip, demping, lichtheid, dynamiek en stabiliteit, die verschillen naargelang je niveau.Voor een beginnende speler is het vooral de demping die telt. Voor een ervaren speler is het echter beter om een lichte badmintonschoen te kiezen met een goede dynamiek die energie vrijmaakt bij het bewegen en springen.Het laatste belangrijke criterium is uw lichaamstype. Als u een expert bent, maar zwaar bent of als je knieën kwetsbaar zijn, raden we niet noodzakelijk een lichte schoen aan, want die heeft niet altijd een goede demping. Tenzij je kiest voor een zeer technische badmintonschoen die deze twee kenmerken combineert.

Laat ze kiezen