Kledij

Basketbalkledij

Tanks, shorts, T-shirts ... ontdek onze ruime collectie basketbalkleding!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€7995 −7%
€7395
*De uitverkoop begint op 26/9/2023
€1400 −28%
€1000
*Van 23/8/2023 en zolang de voorraad strekt
€2995 −35%
€1945
*De uitverkoop begint op 31/8/2023
4.7/5 Op basis van 5102 Beoordelingen in de winkels en online

Ontdek hier al onze shirts en T-shirts voor basketbal van Decathlon

Sportkleding specifiek voor basketbal

Ons ontwerpteam ontwikkelde deze basketbalshirts en -T-shirts voor heren, dames en kinderen samen met onze coaches. Ze zijn specifiek bedoeld voor basketbal. Tijdens de fysieke inspanningen zorgen ze voor zekerheid en comfort. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, we hebben voor iedereen een geschikt basketbalshirt of -T-shirt.


Slijtvaste en ademende shirts

Voor onze basketbalshirts en -T-shirts gebruiken we stoffen als katoen en polyester, waardoor ze zowel slijtvast als ademend zijn. Enerzijds zijn de gebruikte materialen slijtvast waardoor de shirts erg duurzaam zijn. Anderzijds zorgt onze productietechnologie ervoor dat transpiratie eenvoudig en optimaal wordt afgevoerd, zelfs tijdens de meest intensieve momenten. Kortom, de kleding uit ons aanbod is uitzonderlijk slijtvast, waardoor je zorgeloos kan sporten. Je kan erop vertrouwen dat je geschikte kleding draagt die telkens opnieuw garant staat voor stevigheid, lichtheid en betrouwbaarheid.


Comfortabele sportkleding

Omdat basketbal een erg veeleisende sport is, heb je ook specifieke kleding nodig. Onze basketbalshirts en -T-shirt zorgen voor comfort en zachtheid tijdens je trainingen en basketbalwedstrijden. Daarnaast zijn al onze modellen gemaakt van materialen die uitzonderlijk veel bewegingsvrijheid bieden. Zo ben je tijdens het trainen en basketballen helemaal vrij om je te bewegen, je kleding zal nooit in de weg zitten. Deze kleding biedt je alles wat je nodig hebt: soepelheid en functionaliteit, steeds met een oog voor comfort. Ze zijn ideaal voor verschillende basketbalactiviteiten. Onze basketbalshirts zijn tegelijkertijd luchtig, betrouwbaar, duurzaam en ademend, en geven je volledige bewegingsvrijheid.
Ontdek ook onze basketbalschoenen om je outfit helemaal af te maken!

Laat ze kiezen