Accessoires

Biljart accessoires

Ontdek onze biljart accessoires: biljartkrijtjes, schroefpomerans voor biljartkeu, handschoenen, krijthouder, biljarttassen, onze kit accessoires, enz.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERLAAGDE PRIJS
€4000
Verlaagde prijs voordien €4500
BEST BEOORDEELD
€600
€150/stuk
VERLAAGDE PRIJS
€4000
Verlaagde prijs voordien €4500
€5995
4.3/5 Op basis van 285 Beoordelingen in de winkels en online

ACCESSOIRES OM JOUW PASSIE VOOR BILJART EEN NIVEAUTJE HOGER TE TILLEN

Goede biljartspelers herken je vaak aan de kwaliteit van hun accessoires. Daarom omvat ons aanbod kleine kwaliteitsvolle accessoires voor jouw uitrusting. Welke discipline je ook beoefent, je zult altijd krijt, een krijthouder, een opberghoes en andere onderhoudskits voor jouw biljartkeu nodig hebben. Dankzij die accessoires kan je jouw materiaal onderhouden, maar verzeker je je ook van een optimale spelkwaliteit bij elk partijtje.


Krijt

Dankzij krijt is de pomerans van jouw biljartkeu slipvaster, stoot je makkelijker, creëer je effect op de witte bal en beperk je fouten (de tip van de keu glijdt uit over de bal en je mist zo het schot). Krijt is dus onmisbaar tijdens al jouw biljartpartijtjes en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Krijthouder

Doorgaans laten biljartspelers hun krijt naast of vlak bij de tafel rondslingeren. Tijdens een partij verplaats je je meestal voortdurend rond de tafel, waardoor je niet onmiddellijk bij het krijt kunt voor de volgende stoot en je de speler kunt ophouden of afleiden. Het kan een oplossing zijn om het krijt in je zak bij te houden, maar dat is niet bepaald praktisch en het maakt je kledij nogal vuil. De magnetische krijthouder is hier je redder is nood! Hij past zich aan de grootte van standaardkrijtjes aan en wordt op de riem gedragen. Zo heb je steeds krijt binnen handbereik.


Opberghoes

Om te voorkomen dat je houten biljartkeu vervormt, leg je hem best niet in de zon of in vochtige ruimtes en moet je temperatuurschommelingen vermijden. Precies daarom is de opberghoes een absoluut noodzakelijk accessoire om jouw biljartkeu te beschermen. Bovendien kan je de hoes vlot opbergen en makkelijk met je meenemen.


Biljarthandschoen

Dankzij de synthetische stof kan je met de biljarthandschoen een rechte, vloeiende en ononderbroken beweging uitvoeren wanneer je richt. Een biljarthandschoen is helemaal geen detail of comfortabel extraatje, maar een middel om je precisie effectief te verbeteren. Het is mogelijk dat je klamme handen krijgt naarmate de partij vordert, wat het glijden van de schacht doorgaans hindert. Het hele punt van een handschoen is dus dat je gedurende de hele partij vloeiende bewegingen kunt maken, zelfs als je zweet. Bij een precisiesport zoals biljart is het een waardevolle troef om tijdens de volledige ronde hetzelfde handgevoel te kunnen behouden.

Laat ze kiezen