Accessoires

Darts accessoires

Ontdek onze accessoires voor darts: shafts, flights, tips, dart cases, dartkabinet, beschermingsringen, scoreborden en nog veel meer!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€3000
BEST BEOORDEELD
€1000
BEST BEOORDEELD
€1000
€4995
€3995
4.5/5 Op basis van 2425 Beoordelingen in de winkels en online

ONZE ACCESSOIRES VOOR DARTPIJLTJES EN DARTBORDEN

  • De flights: ze stabiliseren je pijltjes tijdens de worp. Ze hebben een significante impact op de koers van je dartpijltje. Afhankelijk van de gekozen vorm (breed of smal) doorklieft de dartpijl de lucht beter en is hij sneller. De breedste modellen stabiliseren de dart beter, maar zijn minder snel. Je moet ook rekening houden met de dikte van de flight om zijn levensduur te garanderen en om een goede symmetrie te behouden.
  • De shaft: dit staat toe om de dartpijl in evenwicht te brengen. Dit is ook het deel van de dartpijl dat de schok absorbeert op het moment van contact met het dartbord. De shaft is vaak licht en heel fragiel. Er zijn er in nylon (plastic dat niet buigt maar kan breken) en in aluminium. Je kan de shaft verkrijgen in verschillende vormen, maten en kleuren.
  • De barrel is het corpus van de dartpijl, het gedeelte waar je de dartpijl tussen je vingers houdt. Het is het centrale gedeelte waarop de punt en de shaft zijn geschroefd en dat de flight draagt. De barrel bepaalt het totale gewicht van en de grip op de dartpijl.
  • De punt is gemaakt van metaal, om op traditionele dartborden te spelen, of van (zacht) plastic om op elektronische/plastic dartborden te spelen. De stalen punten zijn aan het pijltje bevestigd. De plastic punten slijten en breken, zodat ze worden ingeschroefd om vervangen te kunnen worden.
  • Als je wel vaker darts speelt, speel je waarschijnlijk niet alleen thuis. Dus moet je jouw dartpijlen veilig kunnen vervoeren. De dart case is daarom een aanrader. Er zijn allerlei soorten, in verschillende vormen. Sommige zijn ontworpen om een enkele set van 3 dartpijlen te bevatten, andere bieden plaats aan meer dartpijlen. Nog andere kunnen zelfs een reeks reserveaccessoires voor je dartpijlen herbergen.
  • Als je in groep speelt, en je wilt het makkelijker maken om de scores bij te houden, kan dat best door jezelf uit te rusten met een scorebord.
  • Een catchring is ook meer dan welkom om je muren te beschermen tegen slecht gerichte dartworpen, vooral als je begint op een traditioneel dartbord met scherpe pijltjes met stalen punt!
  • Tenslotte ga je niet elke keer raak treffen met je pijltjes. Sommige zullen stuiteren en op de grond vallen, en daarbij een leuk klein gaatje maken in je parket of linoleum. De dartmat beschermt je vloeren tegen vallende dartpijlen. Hij beschermt ook de punten en flights, door de schokken te dempen.

Laat ze kiezen