Dartborden

Dartborden

Ontdek onze dartborden voor stalen of plastic tips. Van beginner tot expert !
Hulp bij je keuze
Hoe kies je een dartbord?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
€6295
BEST BEOORDEELD
€1500
€3295
Nieuwprijs: €4000 −12%
€3500
€2138
€1595
Whiteboard Wisser
WINMAU

Whiteboard Wisser

Uitsluitend online verkocht
4/5 Op basis van 8391 Beoordelingen in de winkels en online

TWEE SOORTEN DARTBORDEN

Als je thuis een dartbord hebt, dan kun je spelen wanneer en met wie je wilt. Iedereen kan darts spelen, los van leeftijd en niveau, en dit maakt darts hét perfecte game om je te ontspannen - alleen, met je gezin of met vrienden.

Oorspronkelijk was er slechts één soort dartbord, dat nu 'traditioneel' wordt genoemd. Maar sinds de komst van het elektronische dartbord (voor dartpijlen met plastic punten) is de keuze aan dartborden sterk uitgebreid.

Daarom is de eerste keuze waar je voor staat als je jezelf wilt uitrusten om darts te spelen welk soort dartbord je wil: traditioneel of elektronisch. Elk heeft zijn eigen voordelen en zijn eigen soort dartpijlen: met stalen of plastic punt. Er zijn ook magnetische dartborden voor kinderen.


CRITERIA VOOR HET KIEZEN VAN EEN DARTBORD

Als het gebruik eenmaal is gedefinieerd, is de kwaliteit van het dartbord een ander belangrijk criterium, zelfs voor gewone spelers, omdat dit van invloed is op de duurzaamheid en het onderhoud van het dartbord.

  • Traditioneel dartbord: er zijn verschillende materialen op de markt, die niet dezelfde eigenschappen en dezelfde duurzaamheid hebben. De vezeldichtheid van het dartbord verschilt van model tot model, en daarmee het vermogen om darts vast te houden. sisal is een zeer duurzaam materiaal, met vezels met een hoge dichtheid waardoor de gaten vanzelf sluiten nadat de darts zijn verwijderd. Het bord duurt langer. Ook moet rekening worden gehouden met de vezeldikte . Ze mogen niet te zacht of te stevig zijn, anders zullen de darts stuiteren en op de grond vallen.
  • Elektronisch dartbord : voor een elektronisch doel zijn de selectiecriteria talrijker. Zo bepalen de kwaliteit van de gebruikte materialen, de aangeboden games en opties, het aantal schermen en de prijs en duurzaamheid van het dartbord. Een batterijvoeding maakt het gemakkelijk te verplaatsen. Een netvoeding voorkomt het opladen en verbruiken van batterijen. Velen van hen laten beide toe.

Laat ze kiezen