Fietsmanden

Ontdek hier ons aanbod fietsmanden om op je fiets te bevestigen. Zo kan je al je spullen vervoeren op de fiets.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€1500
€4450 −50%
€2200
*Van ‪25/9/2023‬ tot ‪31/10/2023‬
VERLAAGDE PRIJS
€1300
Verlaagde prijs voordien €2200
4.2/5 Op basis van 10253 Beoordelingen in de winkels en online

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN FIETSMAND?


De meest courante fietsmanden zijn fietsmanden die aan het stuur van je fiets bevestigd zijn. Het grootste voordeel is dat je meer (kleine) spullen kunt vervoeren, maar het kan ook heel mooi en trendy zijn om een sierlijk fietsmandje vooraan je fiets te hangen. De meeste fietsmanden worden op de stuurpen geklikt en zijn makkelijk afneembaar door ze los te draaien.


WELKE FIETSMAND KIEZEN?


Je kunt fietsmanden in verschillende stijlen en volumes kopen. Van een metalen mandje tot een rieten mandje. Van 5 liter tot 30 liter inhoud. Kies je fietsmand volgens je persoonlijke behoeften op het vlak van inhoud, gemak en persoonlijke smaak of stijl. Kinderen kunnen ook een fietsmand vooraan op hun kinderfiets dragen, ideaal om speelgoed, een knuffel of vieruurtje mee te nemen op fietstochtjes. Fietsmanden voor kinderen zijn licht, veilig en makkelijk te bevestigen. Jongens en meisjes kunnen er ook stickers op hangen, die soms meegeleverd worden bij het fietsmandje (en afgestemd zijn op de kinderfiets uit hetzelfde DECATHLON-assortiment).


HOE MOET JE EEN FIETSMAND VASTMAKEN?


Een fietsmand wordt doorgaans op de stuurpen gemonteerd met haken en beveiligd met een spanner. Fietsmanden van DECATHLON zijn eenvoudig te installeren en af te nemen. Let erop dat je fietsmand compatibel is met je fiets en volg de instructies van de fabrikant voor een veilige montage en gebruik (maximaal gewicht, etc.)


EEN FIETSMAND KOPEN BIJ DECATHLON


Je kan verschillende fietsmanden kopen bij DECATHLON, zoals eerder gezegd met verschillende volumes en designs, voor kinderen of volwassenen en van de merken DECATHLON (B’twin, Elops), Basil, Hooodie, etc. op onze online shop. Kies het mandje dat het beste bij je (of je kind) past en dat compatibel is met je fiets. Op zoek naar een nieuwe fiets? Kies het beste van twee werelden en koop meteen een fiets met geïntegreerde fietsmand. Ontdek ook al onze fietstassen voor het meenemen van nog meer spullen of je inkopen in te plaatsen.


Laat ze kiezen