Accessoires

Accessoires voor Fietsen

Met de juiste uitrusting verplaats je je veiliger en comfortabeler! Ontdek onze vele fietsaccessoires: fietsverlichting, een fietsslot, een fietsmand, een fietsstoeltje en nog veel meer!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€22000
BEST BEOORDEELD
€1500
4.2/5 Op basis van 143993 Beoordelingen in de winkels en online

Onze fietsaccessoires om je veiligheid te garanderen


Als je met de fiets rijdt, is het belangrijk om je veiligheid te garanderen. Met fietsverlichting en een fluorescerend hesje> ben je altijd zichtbaar. Denk er ook aan om steeds een fietsslot bij je te hebben zodat je je fiets veilig kan vastmaken.Rust je fiets ook uit met een fietsbel om andere weggebruikers te waarschuwen dat je eraan komt.


Maak je fietsritten nog comfortabeler


Ga je regelmatig fietsen? Wilt je meer comfort tijdens je verplaatsingen met de fiets? Rust je fiets uit meteen spatbord om beschermd te zijn tegen opspattend water en modder veroorzaakt door je draaiende wielen. Misschien wil je ook een standaard op je fiets installeren, zodat je niet langer hoeft te zoeken naar een steunpunt om je fiets rechtop te stallen. Rij je vaak in de stad en wil je zien wat er achter je gebeurt? Al eens aan een fietsspiegel gedacht ? Dankzij onze vele accessoires worden je fietstochten nog comfortabeler!


Maak het transport met de fiets gemakkelijker


Wilt je je fiets gebruiken voor het merendeel van je verplaatsingen, en wil je ook grotere ladingen kunnen vervoeren? Bekijk dan onze fietsaccessoires die je transportcapaciteit kunnen verhogen:
- Fietsmanden en -tassen
-
Fietskar
-
Fietsstoeltje en kinderzitje
-
Bagagedrager
-
Fietsendrager

Laat ze kiezen