Accessoires

Klimaccessoires

Ontdek hier alle klimaccessoires! Van klimtassen, hangboard en klimgrepen tot zekeringsbrillen, klimborstels en klimtape en zelfs hydraterende crème!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
BEST BEOORDEELD
€3000
BEST BEOORDEELD
€400
VERLAAGDE PRIJS
€4500
€16900 −14%
€14500
*De uitverkoop begint op 8/9/2023
BEST BEOORDEELD
€600
€6000/L
€3695
4.4/5 Op basis van 2090 Beoordelingen in de winkels en online

HANDIGE KLIMACCESSOIRES OM NOG BETER TE KLIMMEN


We denken dan met name aan de klimrugzak, kleine accessoires zoals klimborstels, klimtape, zekeringsbrillen en hydraterende crème. Daarnaast zijn een hangboard en klimgrepen ideale klimaccessoires om je niveau te verbeteren.


Klimgrepen en hangboard om thuis te oefenen

Ben je al eens in het huis van een klimmer geweest? Dan heb je vast wel een training board boven een van de deuren gezien... Ja, zo’n hangboard is een must voor klimmers die thuis willen trainen en vooruitgang willen boeken. Het stelt de klimmer in staat om zijn spierkracht in de vingers, armen en schouders te ontwikkelen.


De oefeningen die je kan doen op zo’n hangboard zijn zeer talrijk en gevarieerd op de klimgrepen. Pas echter op dat je niet te hard van stapel loopt als beginner en dat je de intensiteit geleidelijk verhoogt.


Klimborstels

We staan ​​er niet altijd bij stil en toch is een klimgreepborstel erg handig. Of het nu de klimmuur of een rots voor boulderen is, met een klimborstel kan je het krijt, stof of vuil verwijderen dat zich in de loop van de tijd op de klimgrepen heeft opgehoopt, waardoor ze minder hechten. Het wordt aanbevolen om de grepen na elke klimsessie te borstelen om hun hechting te behouden en hun levensduur te verlengen.


Zekerbrillen

Dankzij hun prismabril kunnen zekeraars tijdens het beveiligen naar de klimmer kijken zonder constant omhoog te kijken, wat de nek van zekeraars ontlast tijdens lange klimsessies. Het dragen van een zekerbril of prismabril maakt het dus gemakkelijker om de klimmer te volgen, terwijl de oogvermoeidheid wordt verminderd en het gezichtsveld van de zekeraar wordt verbeterd. Dit alles in het voordeel van de veiligheid van de klimmer en het comfort van de zekeraar.


De klimrugzak

Een rugzak is een belangrijk item voor alle klimdisciplines. Voor boulderen en sportklimmen wordt deze tas voornamelijk gebruikt om je uitrusting en accessoires makkelijk mee te nemen tot aan de voet van de klimmuur of de klimrots


Bij bergbeklimmen of het beklimmen van een klif draagt ​​de klimmer zijn rugzak tijdens de beklimming. De rugzak moet daarom praktisch zijn en de geschikte afmetingen hebben, zodat de klimmer gemakkelijk toegang heeft tot zijn klimuitrusting, maar ook tot eten en drinken. Voor optimaal comfort tijdens de beklimming is het belangrijk om een ​​verstelbare klimrugzak te kiezen volgens je morfologie.


Laat ze kiezen