Krachttraining materiaal

Krachttraining gewichten en materiaal

Ontdek al het materiaal voor krachttraining dat je nodig hebt. Lange en korte halters, fitnessbanken, optrekstangen, gewichten en halterstangen, dipbars...
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
BEST BEOORDEELD
€21900 −31%
€14900
*De uitverkoop begint op 31/8/2023
VERLAAGDE PRIJS
€3500
Verlaagde prijs voordien €4000
VERLAAGDE PRIJS
€4500
Verlaagde prijs voordien €5000
€24900 −40%
€14900
*De uitverkoop begint op 31/8/2023
VERLAAGDE PRIJS
€1500
Verlaagde prijs voordien €1750
BEST BEOORDEELD
€8400 −19%
€6799
*De uitverkoop begint op 5/9/2023
VERLAAGDE PRIJS
€3500
Verlaagde prijs voordien €4000
€4690 −38%
€2890
*De uitverkoop begint op 1/9/2023
€32400 −20%
€25920
*Van ‪22/9/2023‬ tot ‪30/10/2023‬
4.2/5 Op basis van 9515 Beoordelingen in de winkels en online

Wil je krachttrainingsmateriaal kopen?


Hou jij van krachttraining of zou je graag beginnen met je spieren te trainen? Dan is het krachttrainingsmateriaal van DECATHLON voor jou meer dan interessant. Welkom bij de ultieme reis naar het versterken van je spieren en het bereiken van je fitnessdoelen met ons hoogwaardige assortiment aan krachttrainingsmateriaal. Of je nu een doorgewinterde fitnessliefhebber bent of nog maar net aan je krachttrainingsreis begint, het materiaal van DECATHLON staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van dit verhaal.


Krachttraining thuis of in de fitness?


Geen smoesjes meer! Want werken aan een gezonder lichaam kan letterlijk overal: in huis, in de tuin, in het park, in de gym, … Alles hangt af van je situatie en de trainingsdoelen die je voorop stelt.


Heb je weinig tijd om naar de fitness te gaan? Is je fitness ver weg van huis? Hou je er niet van om ’s morgens vroeg of ’s avonds laat nog op pad te gaan? Welke reden ook, ons assortiment aan krachttrainingsmateriaal biedt de perfecte oplossing voor thuis.


Van verstelbare dumbbells tot compacte trainingsbanken en pull-up bars, DECATHLON heeft echt alles wat je nodig hebt om een complete krachttrainingssessie in je eigen huis te creëren. Krijg die buikspieren en dat strakke lichaam van je dromen vanuit het comfort van je eigen huis. Vraag je jezelf af of thuis trainen wel effectief is? Wel, dan is het antwoord volmondig "ja". Geef je biceps, triceps, quadriceps en al je andere spieren meer vorm door een functionele krachttraining met goed materiaal én bij jou thuis.


Als je toch die extra pomp zoekt, kan je een krachttraining in de fitness overwegen. Hier vind je alle toestellen die je nodig hebt om je spieren uit te dagen en te zien groeien. Met ons professioneel assortiment kan je verschillende trainingsmethoden ontdekken, variërend van powerlifting en bodybuilding tot functionele training en crossfit.


In andere woorden, of je nu wilt genieten van je persoonlijke home gym of de voorkeur geeft aan een professionele sportschoolomgeving, ons krachttrainingsmateriaal past zich aan jouw voorkeuren aan. Ons materiaal kan perfect thuis én in de sportschool gebruikt worden.


Krachtapparaten: welk materiaal voor welke spieren?


Er bestaat enorm veel materiaal voor krachttraining. Hieronder geven we alvast een woordje uitleg over enkele veel gebruikte materialen.

  • halters, halterstangen, halterschijven en halteraansluitingen: deze krachttrainingstools kunnen gebruikt worden voor het trainen van veel verschillende spiergroepen (onder andere de borst, rug, schouders, biceps, triceps, buik en benen). Een halter, of ook wel een dumbell genoemd, is een heel handige tool die elke sportieveling in huis zou moeten hebben. Dat komt omdat ze zo makkelijk zijn om te hanteren en bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende gewichten. Het is aangeraden om met een laag gewicht te beginnen en geleidelijk aan op te bouwen naar een hoger gewicht. Op die manier worden je spieren niet overbelast. Naast halters, kan je ook een halterstang, ofwel een barbell, gebruiken (eventueel in combinatie met halterschijven). Dit biedt een leuke variatie en je kan er evenwel veel spiergroepen mee trainen. Ze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor de typische biloefening "squat". Als je halterschijven gebruikt, heb je ook halteraansluitingen nodig om ze veilig aan de halterstangen te bevestigen. Veiligheid gaat boven alles!
  • optrekstangen: voor brede rugspieren en meer schouder- en armspieren, kan je een optrekstang, ofwel een pull-up bar, installeren in je huis of in de fitnessruimte. De stang bevestig je gemakkelijk aan een muur naar keuze. Laat die spieren maar komen!
  • fitnessbanken en halterbanken: een fitnessbank biedt de mogelijkheid tot een meer comfortabele en volledige work-out. Ze kunnen gebruikt worden voor verschillende oefeningen. Je hebt vlakke fitnessbanken die je niet van positie kan veranderen, en verstelbare fitnessbanken die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Als je veel gebruik maakt van halters, is een halterbank interessant. Deze bank heeft een ingebouwde steun waar je een halterstang op kan neerleggen.
  • dipstations: het grootste voordeel van dipstations, ofwel een dip bar, is de multifunctionaliteit ervan. Je kan er namelijk een grote waaier aan oefeningen mee doen voor het bovenlichaam. Kortom, het is het perfecte toestel om thuis je borst, triceps en schouders te trainen.
  • opbergrekken: als je veel spullen hebt, moet je ze uiteraard ook ergens kunnen opbergen. Daarvoor zijn onze opbergrekken een handige oplossing. Want je weet: opgeruimd staat netjes.
  • krachttrainingsaccessoires: handige snufjes zijn altijd leuk om in huis te hebben! Ze maken je training onmiddellijk een stukje aangenamer en comfortabeler. Denk bijvoorbeeld aan trainingshandschoenen en -matjes voor meer comfort, gewichtsvesten voor meer uitdaging en powerlift riemen voor ondersteuning. Onze accessoires zijn de ideale aanvulling aan je krachttraining.


Onze materialen


Bij krachttraining draait alles om weerstand en progressieve overbelasting. Daarom zijn al onze toestellen en tools vervaardigd van kwaliteitsvolle materialen die bestand zijn tegen intensieve trainingssessies en jarenlang gebruik. Maak je dus geen zorgen over slijtage, maar geniet voor de volle 100% van je krachttraining.


Natuurlijk staan ook comfort en veiligheid bij ons centraal. Ons krachttrainingsmateriaal is daarom niet enkel duurzaam, maar ook 100% veilig om te gebruiken. Ook over veiligheid hoef je je dus geen zorgen te maken. Concentreer je op het aanscherpen van je techniek en het opbouwen van je spierkracht met het degelijk sportmateriaal van DECATHLON.


Hulp nodig voor krachttraining?


Jouw succes is ons succes! Soms is het niet gemakkelijk om een keuze te maken, en daar zijn wij ons van bewust. Als je dus vragen, twijfels of nood aan advies hebt, contacteer dan zonder twijfel onze toegewijde klantendienst. We staan altijd klaar om je te helpen. Nu ... Waar wacht je nog op? Laat die krachtoefeningen maar komen! Neem snel een kijkje in ons uitgebreid assortiment krachttrainingsmateriaal.


Laat ze kiezen